Vrei să fii femme fatale? Poartă ruj roșu și vei muta și munții din loc!

Care este diferența dintre cei care au succes și cei care eșuează în afaceri? P A S I U N E A 

Nu o spunem noi, ci Tatiana Chiosa care se dedică acum unei singure afaceri – Frumusețea și este datorită Pasiunii pentru aceasta. O pasiune pentru ceea ce produsele cosmetice pot oferi femeilor și bărbaților: bunăstarea și încrederea în sine.

Fără pasiunea pentru domeniul beauty, aventura Tatianei nu ar fi fost niciodată posibilă.

Timp de un an de zile a activat în calitate de brand manager la una dintre cele mai mari companii de parfumerie și cosmetică din țară – Vizaje Nica, care se află pe piața Republicii Moldova de peste 25 de ani.

Fiind într-o căutare constantă pentru perfecțiune, Tatiana care mai este și femeia cifrelor (contabilă) dar și cu un ascuţit simţ antreprenorial, şi-a dorit o schimbare în carieră care să o ajute să-și valorifice pasiunea: cosmeticele!

A deschis primul său magazin – Vizaje Nica în sistem de franciză la Orhei. 

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Tatiana a creat un spațiu dedicat femeilor care știu să aprecieze produsele de îngrijire corporală, decorative și cosmetice de brand.

Tatiana Chiosa: “Să arăți bine nu înseamnă doar să te alimentezi sănătos. Pielea se schimbă cu trecerea timpului – şi rutina de îngrijire a tenului ar trebui să se schimbe și ea! Cu produse precum Arnaud, Matis, Revuele, Clinique, Cottage sau Artdeco, poți arăta bine la orice vârstă”.

Parfumul este deseori „accesoriul” preferat al unei femei. Te-ai întrebat vreodată de ce parfumul preferat te face să te simţi mai bine? Se pare, că în funcţie de aroma parfumului, fiecare substanţă îţi influenţează într-un anume fel starea de spirit. Astfel de “accesorii aromate” de brand precum Paco Rabanne, Carolina Herrera, Giorgio Armani, Bvlgari, Lancôme, Yves Saint Laurent, Antonio Banderas sau Cartier, se regăsesc și pe rafturile magazinului Tatianei.

Tatiana Chiosa: “Le doresc clientelor fidele mărcilor de calitate, să se regăsească în produsele Vizaje Nica, să revină la noi ori de câte ori vor avea nevoie pentru că aici vor avea parte de un service la cel mai înalt nivel”.

Din dorința de a se depăși în furnizarea celor mai bune produse pentru clienții Vizaje Nica Orhei, Tatiana vine cu o promisiune: “Veți avea parte de cele mai actuale produse din domeniul parfumeriei și cosmeticelor de la nivel mondial, aici la Orhei”.

La ai săi 33 de ani, Tatiana se poate laudă nu doar cu o carieră de succes, dar și cu o familie extrem de frumoasă. Tânăra are doi copii și este un exemplu al unei femei învingătoare.  

Revista online isecrete.com este partenerul media al Magazinului Vizaje Nica Orhei.

Text și Foto: Elena Țurcanu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6