Victoria Terescenco, Influencer, Fondatoarea salonului Vivi Beauty Room: Toată afacerea eu singură am deschis-o

Victoria Terescenco cunoscută ca un influencer popular în Republica Moldova, este o tânără ambițioasă și muncitoare. Urmărită de peste 100.000 de mii de persoane pe Instagram unde zilnic se împarte cu momente din viața sa, bloggerița povestește despre cum a început totul și cât de greu i-a fost să ajungă o business lady. Prin greutăți spre stele! Așa a început drumul în lumea antreprenoriatului și a frumuseții.

Fiind copil orfan am terminat școala medie internat și apoi profesia de frizer, atât. Apoi după școala profesională trebuia ceva să muncesc și să mă întrețin, nu mă găseam însă în acest domeniu, simțeam că nu mi se potrivește.   Am muncit chelner un timp, apoi am încercat multe și litere cifre 3D la comandă, însă așa cum handmade nu este plătit am lăsat. Am fost șomeră o perioadă, doar soțul  muncea, iar eu simțeam neajunsuri. Soțul era împotriva ca să lucrez însă când lucrează unul nu ajunge.

A început atunci când nimeni nu credea în ea. O tânără timidă, dar în același timp cu un vis care astăzi a devenit realitate. Nu s-a văzut niciodată populară, cu atât mai puțin să activeze în domeniul frumuseții, dar munca contină și determinarea de a demonstra că poate, i-au adus succesul de care se bucură în prezent.

Cu  ajutorul surorii Ina Terescenco am început să duc un vlog pe Instagram. Am avut foarte mult heit dar mai multă lume mă motiva ca să continui și mă încuraja. Cu surioara filmam vidiouri haioase. Tot din viața de zi cu zi, ca exemplu soacra cu nora, mama cu fiica etc. Am continuat să fac asta pentru că îmi plăcea, iar într-un timp am acumulat peste 100 mii abonați. Și din publicitate aveam venit.

Dar, la un moment dat zic dacă am atâta lume ce mă urmărește eu trebuie să fac ceva, trebuie să devin cineva că ca să fii vlogher nu-i de ajuns și nu va fi toată viața.

A ales să facă un curs de shugaring dintr-o pură curiozitate. Până a ajunge să încerce și această meserie, Victoria le-a încercat practic pe toate.

Aveam o fetiță ce o promovam. Ea făcea depilare cu zahăr. Și preda cursuri. Apoi zic dintr-o glumă, poate încerc și asta, dar nu aveam speranțe mari, însă uite că a fost cu succes. Având o comunitate atât de mare și susținere încurajare, am făcut cursul și pur și simplu m-am îndrăgostit de această profesie. În sfârșit am găsit ocupația ce îmi aduce plăcere și desigur și bani. Fiind maestru în depilarea cu zahăr. O urmăritoare de a mea vedea în story cum lucrez, că eu duceam și vlogul mai departe și faceam depilare, iar ea îmi zice Vicuța te rog nu am nevoie de diploma de școală pur și simplu îți achit, dar tu învață-mă. A fost momentul în care am înțeles că trebuie să mă mai ridic cu o treaptă. Am început să pregătesc tot professional, am învățat și astfel am devenit maestru-tehnolog.

Desigur că am avut o mare inspirație de la profesoara mea Anastasia, cum să predau, cum să-mi amenajez cabinetul și alte sfaturi utile. Am dorit să îmi schimb chiria unde activam, găsind o încăpere cu 4 cabinete, aici se dădea tot salonul. Strângeam bani, aveam alt vis, să îmi cumpăr căsuța mea, un apartament în Chișinău, dar nu-i atât de ușor. Așa mi-a venit ideea să deschid un salon, au apărut atunci întrebări ce denumire să pun, mă gândeam ceva legat de numele meu, dar deja a fost folosit în profesia mea în depilare, Victoria’s Sugaring.

Nu îți pune niciodată la îndoială visele și dorințele. Cei mai mulți autori asta ne spun. Dorințele noastre pot deveni realitate sau pot să se transforme pe măsură ce depunem multă muncă și pasiune. Acest lucru a făcut și Victoria, iar deschiderea salonului unde se găsesc mai multe servicii de frumusețe reprezintă o nouă treaptă spre succes.

Eu am o fetiță ce se numește Viviana și noi o dezmierdăm Vivi- de acolo a și apărut imediat denumirea salonului. Atunci când va crește să aibă un ajutor și ocupație, nu ca părinții mei. Zilele trecute a avut loc deschiderea salonului și sunt mândră. Desigur că nu este ușor să deschizi un salon, necesită răbdare investiții foarte mari și putere.  

Vivi Beauty Room este locul unde fiecare femeie se va simți frumoasă și specială. Asta încearcă să ofere Victoria clientelor, fericire și încredere în sine.

Și încă ceva mai important, un sfat pentru toți- dacă vrei să faci ceva, fă-o și nu te uita la nimeni, nu asculta lumea, nu trebuie să te temi de greutăți. Eu sunt o persoană căreia îi place să meargă la risc și prin asta câștig.  Toată afacerea asta eu singură am deschis-o. Fără ajutorul la nimeni financiar. Moral mă susținea soțul și atât.

Instagram/ Vika Terescenco

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6