Victoria Midoni, fondatoarea Balanced Women: Vrem ca femeile să slăbească organic și să aibă grijă de sănătatea mintală

Felul cum arătăm reflectă starea noastră atât interioară cât și exterioară, iar de multe ori, kilogramele în plus ne afectează stima de sine. Același lucru l-a simțit și Victoria Midoni, moldoveanca stabilită de mai mulți ani cu traiul în SUA. A trăit o perioadă cu frica de a nu adăuga în greutate, fiind predispusă genetic la acest fapt. Ar fi putut da mâinile în jos, s-ar fi plâns pe viață și pe oameni, dar a dat dovadă de mult curaj. Este femeia care demonstrează zilnic că se poate, e nevoie doar să fii ghidat de oameni cu experiență. Pentru a ajuta și alte femei să slăbească sănătos și să fie în armonie cu corpul său, a creat platforma BALANCED WOMEN– locul unde vei găsi atât informații utile de la specialiși profesioniști dar și vei fi ajutat, susținut și monitorizat corect.

În sarcină la multe femei se ridică glucoza în sânge și li se pune diagnoza Diabet Gestational, adică doar în această perioadă, apoi organismul oricum este vulnerabil și trebuie de mers la medic regulat. Medicii mi-au propus insulină sau să urmez un regim reguli aprobat de nutriționist/dietolog. Plus, făceam analiza de sânge de 4 ori pe zi singură- aveam aparat care era permanent în buzunar timp de 4 luni, ultimele de sarcină. Am adăugat doar 10-12 kg și asta e normal dar prietenele mele 20-40 kg căci mâncau ce doreau unde mai și ziceau că trebuie să mănânce pentru doi. Însă, m-am îngrășat după ce am născut. Peste o perioadă, iar m-am apucat de sport online, făceam cu o specialistă din Moldova fiind și pandemie atunci.

Totul a început de la un vis- de a fi în armonie cu corpul său și de a ajuta alte femei să facă același lucru, să arate bine indiferent de vârsta pe care o au.

Eu am și frica asta de a nu adăuga kilograme, căci mama mea și sora sunt obeze. Chiar dacă au apelat la diferite extreme doar le-au stricat sănătatea. De exemplu, sora mea a slăbit brusc cu pastile magice de la o companie, însă după ce a revenit la modul obișnuit de alimentație a adăugat dublu. S-a îngrășat și a fost nevoită să îi facă operație de micșorare a stomacului. Eu vreau ca femeile să înțeleagă, să fie echilibrate și fizic și mintal. De aceea, foarte mult mi-am dorit să dezvolt platforma Balanced Women. Ca să ajungem la conștiința femeilor, să aibă încredere doar în specialiști profesioniști, cu experiență. Noi, pe platformă avem doar oameni cu  cu studii universitare în domeniu și experiență în spate.

Balaced Women are misiunea de a oferi servicii online de management a masei corporale și elaborare a meniurilor echilibrate și ajustate necesităților fiecărei femei oferite de nutriționiști și dieteticieni certificați și calificați în domeniu.

Am participat în mai multe acceleratoare și am învățat cum să încep un Startup de la zero, am câștigat și un grant pentru asta. La moment cu echipa cream Webinare și Maratoane Educative echilibrate pentru slăbire și pentru sănătate mintală și fizică. Sunt implicați nutriționiști, yoga traineri, psihologi și vrem să aducem și pe alții la board. Astfel, ca femeile să găsească totul într-un punct de încredere și să acceseze serviciile online și cele de consultanță precum programe/maratoane.

Vrem ca femeile să slăbească organic și natural prin metode normale și echilibrate de 3-4 kg pe lună fără să afecteze organismul lor și să-l obosească brusc cu slăbiri de 17 kg lunar după care să aibă urmări negative și efecte adverse. Eu la fel am făcut un curs de Nutriție în SUA. Tot aici am studiat Științe ale calculatorului. Acel curs m-a învățat cum să-mi calculez caloriile pe zi și cum să-mi fac un meniu de una singură. La noi pe platformă sunt interzise orice suplimente sau pastiluțe fermecate. Lucrăm cu specialiști calificați în fitness, nutriție, psihologie, yoga și meditații.

Stări de anxietate, tristețe sau frici? Dacă te confrunți măcar cu una din aceste stări, să știi că noi avem soluția! Webinarul gratuit cum depășești fricile nașterii sau cum te adaptezi rolului de mămică îți va oferi răspunsuri la multe întrebări și te va ajuta să scapi de aceste trăiri.

Ideea cu Webinare și Maratoane a aparut din nevoia mea, căci am întâmpinat multe frici și stări de anxietate în sarcină și post-partum. Precum frica financiară, frica de necunoscut, frica de a adăuga în kg, frica de a nu pierde jobul și a nu pierde cariera. În acele momente probabil aveam nevoie de un specialist, dar noi mămicile în Moldova fiind inhibate de stereotipuri îmi era incomod să mă jălui că întâmpin greutăți pe care nu le pot gestiona. Îmi doresc ca mamicile să apeleze la specialiști în domeniu cu inima deschisă, decât toate aceste frici să le ducă în depresii, căci atunci apar probleme și mai mari. Stările problematice trebuie prevenite, nu îngropate în adâncul nostru ca pe urmă să izbucnească ca vulcanul.

Participă gratuit la webinar

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu

Gaby’s cakes povestea unei tinere mămici a cărei pasiune de a crea torturi a devenit o mică afacere

Întotdeauna i-a plăcut să gătească, să combine diferite gusturi, culori, texturi. Marea pasiune sunt torturile pe care le concepe după rețete combinate și le ornează cu pricepere.
Extrem de modestă și muncitoare, Gabriela Mogîldea este mamă a trei copii care reușește să combine toate activitățile pentru a reuși să facă ce-și dorește.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6