div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Vești bune pentru blonde: în 2020 se poartă rădăcinile închise la culoare!

Un nou trend ia cu asalt saloanele stiliștilor de la Hollywood, iar actrițele care l-au adoptat fac furori pe covorul roșu. Se poartă rădăcinile închise la culoare în cazul blondelor care au apelat la decolorant pentru plete mai deschise la culoare.

Blondul imaculat, uniform, pierde teren în fața acestui nou stil aparent neglijent, dar care are atât de mare efect. Deja beauty-icon-uri precum Charlize Theron, Ariana Grande, Margot Robbie, Blake Lively sau Dua Lipa își afișează cu mândrie părul în două tonuri, unde se pot observa cu ușurință rădăcinile de păr natural crescute cu câțiva centimetri.

blond radacini

Margot Robbie

N-am mai avut timp să-mi vopsesc rădăcinile”, a declarat Charlize în legătură cu look-ul afișat la SAG Awards, unde și-a upgradat coafura cu o bijutierie Tiffany&Co de 15 500 de dolari.

blond radacini

Charlize Theron

”Acest stil în două nunațe e mult mai ușor de întreținut, mai ales că nu mai necesită atâtea drumuri la salon”, declară hairstylistul Stephanie Brown, printre ai cărei clienți se numără actrița Kate McKinnon.

blond radacini

Kate McKinnon

”Femeile sunt mult mai ocupate acum. Este un stil care și-a făcut încet și sigur loc în preferințele doamnelor și, de la a fi acceptabil, a devenit o modă”, spune stilistul Rona O‘Connor, care se îngrijește de părul lui Blake Lively. O‘Connor a adăugat că Blake a stat șase luni fără să-și vopsească părul, afișându-și cu mândrie noua nuanță de ”bronde” (combinația dintre brown și blonde).

blond radacini

Blake Lively 

”Bronde” e o nuanță mai caldă, mai blândă și, în privința lui Blake, trecerea de la închis la deschis se face treptat, armonios.

blond radacini

Ariana Grande

Spre deosebire de Blake Lively, Dua Lipa a ales un contrast mai puternic dintre rădăcinile naturale brunete și blondul platinat.

Deja clientele saloanelor de înfrumusețare cer acest stil și, chiar și cele care au o culoare uniformă de păr vor să adopte acest look nou, care se poate obține foarte ușor, cu ajutorul vopselei.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6