div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Veronica Cojocari, nail artistă. Meseria aceasta nu e doar despre unghii, e despre dăruire, înțelegere și comunicare

De mai bine de 10 ani se dedică unei meserii de suflet. Veronica Cojocari și-a dezvoltat talentul progresiv, de-a lungul timpului, iar acum cucerește prin design-uri unice, sclipitoare și elegante.

Am început de la 16 ani. Iubesc foarte mult ceea ce fac, însă a venim momentul când devenea tot o rutina , mulți mă întrebau dacă nu vreau sa predau cursuri și am decis sa încep. Da începutul e complicat, dorința de a preda, o aveam încă din școală, încă de mică, când în spatele casei improvizasem o tablă și acolo era locul meu de creație.

O pasiune care a luat naștere în copilărie

Din copilărie am manifestat un interes aparte față de unghii. Din banii pe care mi i-a dat părinții, 3000 de lei, am mers și mi-am luat cele necesare pentru un începător. Știam aproximativ de ce am nevoie de la mătușa mea, care și ea începuse să facă unghii și după o perioadă mi-a dat mie ștafeta.

A pornit pe acest drum cu propriul bagaj încărcat cu ambiție, răbdare, perseverență și determinare. 

Am început acasă , mi-am amenajat o camera si desigur că primele mele cliente erau mama, vecinele, rudele. Au urmat apoi anii de studenție, 3 ani de contabilitate, paralel făceam unghii și înțelegeam că nu mă simt bine la contabilitate, nu e despre mine. Iubeam să creez, să fiu mereu în contact cu femeile, să le ascult, să le susțin, pentru că meseria aceasta nu e doar despre unghii, e despre dăruire, înțelegere, comunicare. În tot ceea ce faci pui suflet , cea mai mare bucurie e atunci când îți vezi clienta fericită și mulțumită de rezultat.

După 3 ani de contabilitate, ani în care paralel s-a angajat la un salon în Chișinău, Veronica simțea că nu se regăsește.

Și iată-mă că în 2020 mă reîntorc in sat , însă nu-mi mai doream să continui acasă și am decis să deschid primul cabinet, cu mari încercări, cu pandemia care ne-a ucis moral și fizic, nu am cedat și am mers mai departe. Iar, din 2023, activez în Strășeni ca și instructor, iubesc din ce in ce mai mult să fac asta, pentru îmi doream din școală să fiu profesoară, și uite-mă că tind spre asta, doar ca în domeniul beauty.

La curs, fetele care vin învață totul de la zero, fiecare detaliu despre patul unghial, despre manichiura, tipurile de gel, situații cu care se pot întâlni in lucru. Desigur ca nu e ușor nici pentru mine, nici pentru ele, teoria e una pentru toți, însă e nevoie cu fiecare individual să lucrezi, sa găsești modul în care să-i explici ca să fii înțeles.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6