Valentina Malai, despre cum să pornești o afacere la doar 16 ani: A fost greu dar mă bucur că pot dărui oamenilor surprize cu emoții

Valentina Malai are 19 ani și este originară din satul Coșernița,  raionul Florești. Studentă la Colegiul de Ecologie din Chișinău, anul 3 profesia Cadastru, organizatoare/mentor în domeniul surprize și moderare a făcut inclusiv cursuri de fotomodel la ETM Moldova. A avut o viață pe alocuri tristă pe alocuri fără susținere dar asta a făcut-o puternică și luptătoare.

La vârsta pe care o are a reușit să lanseze o afacere de suflet, dăruire de emoții și momente frumoase prin intermediul activității Surprize la domiciliu. Este prima persoană din Republica Moldova care predă cursuri, împarte din experiența sa cu cei care își doresc să activeze în această sferă dar nuștiu de unde să înceapă.

Eram anul 1 la colegiu, aveam pe16 ani, eu scriu poezii, iar de ziua bunicii mele am scris o poezie și din flori din hârtie am făcut o inimă cu poze și un buchet din ciocolate. Am filmat totul, apoi după ce am postat pe internet cineva mi-a scris că e foarte frumos și că ar vrea să fac fix așa și pentru bunica sa. Am acceptat și am făcut totul ca să iasă extraordinar, iar după aceasta au apărut și alți clienți. Recunosc, că ceea ce fac nu este ușor dar îmi place enorm. Sunt mândră de mine și cei care mă aleg, oamenii care mă motivează să continui.

Vocea din suflet i-a șoptit că poate mai multe și trebuie să ajungă acolo unde se visează.

Ceea ce ține despre cum am început să predau cursuri în domeniu? O fată mi-a cerut să o învăț și pe ea să facă cadouri. Am învățat-o cu multă răbdare să însușească tot ce am acumulat eu ca și experiență timp de doi ani. Acum ea are succese peste hotare. După ea am mai avut astfel de propuneri și într-un final m-am gândit să formez un curs. Am început etapă cu etapă să analizez totul și acum prima persoană din Moldova care predă  cursuri în domeniul surprize și moderare. M-a motivat foarte mult încurajarea bunicii și recenziile clienților.

Ce include cursul?

Șase zile de curs, timp în care învăță, de la zero totul.

  • Ziua1- Introducerea în domeniul, importanța psiho-emoțională și detaliile produselor!
    Ziua2- Primul buchet, de recomandat dulce, fiindcă e cel mai ușor și mai potrivit pentru non-experiența inițială.
  • Ziua3-Buchet sărat sau pentru bărbați. Aici este mai multă
    muncă, fiind mai complexă (explicații detaliate).
  • Ziua 4- Aplicații, procedee, metode de editare+bonus baza marketingului(hinturi și life-hack uri).
  • Ziua5- Estetica. Cum ne îmbrăcăm?
  • Cum alegem ținutele și de ce domeniul dar se bazează pe cum arată, cum se poartă și cum aranjăm în paginile în social-media.
  • Ziua 6-Examenul, coș cu fructe, împachetarea, confecționare (textile).

Iar, toate aceste informații utile la cel mai avantajos preț.

Începutul a fost greu nu din necunoaștere față de acest domeniu ci pentru că nu avea susținere din partea celor dragi.

Mama mea biologică a decedat la naștere, iar tata cu mama vitregă nu au prea crezut că voi ajunge o domnișoară de succes și că voi aparte de comenzi. Bunica m-a susținut, la moment toți sunt mândri de reușitele mele, tuturor greutăților. Provocarea cea mai mare a fost să prind curaj, să mă descurc singură financiar. Părinții nu prea aveau cum să mă ajute și mi-a fost greu să mă decid spre a munci pentru succes eu fiind în sat o fată necunoscută și tăcută.

O fată simplă, modestă și cu o bună educație dar plină de aspirații și ambiții a ajuns acum o femeie cu o afacere de succes. Cel mai important pentru Valentina contează vibrațiile și emoțiile pozitive cu care se încarcă de la fiecare client.

Nu aveam nimic din ce e legat cu rețele de socializare. Nu făceam story. Uneori nu eram înțeleasă și cum am ajuns să fiu urmărită de peste 55 mii de oameni pe Tik Tok și peste 8 mii pe Instagram. Acum mă acceptă toți așa cum sunt, dar de la invidie mi-au fost blocate toate conturile și am puțin timp de când m-am ridicat înapoi. Fără concursuri sau promovări.

Instagram

Tik Tok

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6