[geot country="Romania"] [/geot]

Un cuplu de transgenderi au devenit părinți.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Un cuplu de transgenderi au devenit părinți, însă călătoria lor a fost una dificilă. Au reușit să treacă peste toate obstacolele și să își îndeplinească cel mai mare vis: acela de a avea un copil.

Myles Brady Davis și Precious Brady Davis vor acum să arate că totul este posibilă.

„Întotdeauna mi-am dorit copii, dar când am văzut-o pe Precious și am simțit ceea ce am simțit, am realizat atunci că aș putea avea un copil cu actualul meu partener”, a declarat Myles pentru NBC Chicago.

Atât Myles cât și Precious sunt transgenderi. Cei doi formează un cuplu de cinci ani și sunt căsătoriți de trei. „La început, Myles era foarte deschis (cu privire la copil). A vrut să aibă un copil, iar acest lucru mi s-a părut foarte frumos”, a afirmat Precious.

Visul lor a devenit realitate în 2019, când bărbatul a reușit să rămână însărcinat, cu ajutorul inseminării in vitro. Un ovul din corpul lui Myles a fost fertilizat cu spermă de la Precious și implantat în uterul lui Myles. Duupă nouă luni, în decembrie 2019, a venit pe lume fetița lor, Zayn. „A fost cel mai frumos lucru pe care l-am văzut în viaţa mea”, a declarat Precious, în vârstă de 34 de ani. Însă, aceasta a fost nevoită să renunțe la tratamentele cu hormoni pentru a putea face un copil cu soțul său.

Deși acum sunt foarte fericiți, în timpul sarcinii, Myles și Brady au fost șocați să afle că pe certificatul de naștere al copilului cel care va figura ca mamă va fi Myles. Și asta pentru că, potrivit statului Illinois, persoana care poartă copilul este mamă. De asemenea, Precious urma să figureze ca tată. „Era așa o nebunie. Niciodată nu m-am gândit măcar că pe certificatul de naștere va fi specificat atât de greșit genul nostru”, a spus Myles, în vârstă de 38 de ani.

Precious şi Myles, director de comunicare la Equality Illinois, a raportat problema angajatorului său şi a luat legătura cu grupul Lambda Legal, pentru apărarea drepturilor persoanelor LGBTQ (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transexuali şi queer), care a trimis statului o scrisoare explicând necesitatea unui certificat de naştere exact.

A fost prima dată când statul a fost informat despre cazul unui transgender care naşte, iar oficialii au căzut de acord că cei doi nu ar trebui să fie menţionaţi în mod eronat pe certificatul de naştere, potrivit purtătoarei de cuvânt al Departamentului de Sănătate Publică din Illinois, Melaney Arnold.

Cei doi au primit certificatul de naștere așa cum și l-au dorit: Myles trecut ca tată, iar Precious ca mamă.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

CNESP: Începând cu 8 noiembrie, se interzic nunțile, botezurile și mesele de pomenire în Republica Moldova

Începând cu data de 8 noiembrie, în R. Moldova se interzice organizarea tuturor evenimentelor private, nunți, botezuri, mese festive sau de pomenire. O hotărâre în acest sens a fost luată de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Până în prezent organizarea de evenimente private era permisă cu participarea a cel mult 50 de persoane

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6