[geot country="Romania"] [/geot]

Ucraina a refuzat vaccinul rusesc împotriva COVID-19. Zelenski: ” Nu suntem iepuri „!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Președintele Vladimir Zelenski a explicat refuzul Ucrainei de a cumpăra vaccinul rusesc împotriva COVID-19 motivând că,„ucrainenii nu sunt iepuri”, iar autoritățile nu au dreptul să experimenteze asupra lor.

Șeful statului a spus acest lucru în timpul discursului său la forumul „Ucraina 30. Coronavirus: provocări și răspunsuri”, scrie Unian.net.

„Nu există informații oficiale cu privire la afirmația că, Sputnik V, fabricat în Rusia, este garantat și oferă un efect de 90-91% din partea OMS și a experților europeni și mondiali de renume”, a spus el.

Cetățenii Ucrainei sunt oameni și, iertați-mi o astfel de comparație, cu siguranță nu sunt iepuri, nu avem dreptul să experimentăm asupra lor. Prin urmare, am fost de acord doar cu cei mai importanți producători de vaccinuri care sunt aprobați de lume și care dau rezultate pozitive serioase în lume”, a adăugat președintele.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a comentat declarațiile lui Zelenski. „Dacă nu vrea să cumpere, înseamnă că alții vor primi mai mult”, a declarat Dmitrii Peskov, potrivit TASS.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 2

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6