div#ast-scroll-top { display: none !important; }

U- Report Moldova – spațiul virtual unde vocea tinerilor se face auzită

Mai mulți influienceri de la noi îndeamnă tinerii să se implice activ în soluționarea mai multor probleme de ordin social, prin intermediul platformei U-Report, dezvoltată la nivel mondial de UNICEF.

U-Report este un sistem sigur de mesagerie, care încurajează tinerii să vorbească despre problemele care contează cu adevărat. Prin sondaje săptămânale oferă posibilitatea tinerilor să își facă vocea auzită și să își expună părerea referitor la diverse subiecte care sunt puse în discuție. Astfel, orice teenager poate deveni un agent al schimbării în comunitatea din care face parte.

Suntem Generația Z! Un “popor” de visători, dar cu aspirații înalte. Planurile de viitor ale tinerilor se pot materializa, odată cu primul pas spre schimbare. Iar aici, intervine U-report Moldova. Suntem o comunitate pentru care “voluntariatul” nu este o vorbă aruncată în vânt. Conștientizăm că pentru buna funcționare a lucrurilor și a societății, este nevoie să creăm un context sănătos, în toate privințele. Răspunsurile tale la sondajele noastre, ne vor ajuta să aflăm starea de lucruri. Astfel, ne vom asigura ca informația să ajungă la autoritățile orașului/ satului și ministere pentru ca principalele probleme ale tinerilor să fie soluționate. Rezultatele sondajelor sunt prelucrate de UNICEF și partenerii acestuia. Numărul nostru este în continuă creștere, a declarat pentru revista isecrete responsanbila de proiect Violeta Vidrașcu.

Stela Botez, artistă: ,,Echipa U-Report sunt tineri ca tine, ce își doresc schimbarea prin soluționarea problemelor cu care sa confruntă la moment tinerii din Moldova. Ai voce, deci ea poate și trebuie să fie auzită!”

Alexandr Suvorov, fotbalist: ,,Tinerii de astăzi reprezintă o populație puternică, informată, dornică de rezultate și schimbări democratice. O populatie care își permite să viseze mai mult, care nu se mai teme de înălțimi și asaltează poarta adversarului cu multă încredere și respect”

Anual, mii de fete și băieți au acces la servicii de sănătate prietenoase tinerilor. Orice U-Reporter poate adresa întrebarea care-l macină, iar experții Youth Clinics, vor răspunde la cele mai delicate și incomode întrebări. Și totul, absolut confidențial. 

Timp de 3 ani, de când Republica Moldova s-a alăturat comunității globale U-Report, circa 16 mii de tineri de la noi au aderat la această comunitate. Alătură-te platformei U-Report, e simplu, sigur și absolut gratuit. Vocea fiecărui tânăr este forța care poate aduce schimbarea, este îndemnul organizației.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6