[geot country="Romania"] [/geot]

Transformarea uimitoare a unei pensionare de 73 de ani care a renunțat la medicamente și s-a apucat de fitness

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Oamenii cred că dacă ai o anumită vârstă, gata, nu mai poți să faci unele lucruri. Greșit, poți face orice, răspunde Joan MacDonald. La 73 de ani, ea dovedește că vârsta nu te poate opri când crezi cu ardoare în ceva.

Știți clișeul acela cu „niciodată nu-i prea târziu ca să-ți schimbi viața”. Joan MacDonald, o bunicuță simpatică din Ontario, Canada, este dovada vie că oricând, la orice vârstă, încă mai poți să faci ceva important pentru tine și pentru ceilalți.

La o vârstă la care oamenii cred în mod greșit că nu mai poți avea mari așteptări, această femeie și-a schimbat complet viața. Când medicii i-au spus că va trebui să-și mărească doza de medicamente dacă va continua să trăiască în același mod, Joan a decis că trebuie să-și ia soarta în propriile mâini. Pas cu pas, zi după zi, ea a trecut de la un stil de viață sedentar la unul echilibrat, în care mișcarea deține un rol fundamental.

„Acum trei ani am început această călătorie lungă și lentă, iar acum realizez că nu are sfârșit. În fiecare zi mă mișc într-o direcție pe care o aleg. Fiecare lună este o nouă bornă. În fiecare an am văzut cum m-am schimbat atât de radical încât am crezut că nu mă mai pot schimba mai mult de atât și încă o fac. În acest punct, chiar realizez că nu avem limite”, a scris ea pe Instagram.

După câțiva ani, a devenit de nerecunoscut – „pensionara cool” a slăbit 90 de kilograme și e într-o formă grozavă. Acum are o mobilitate cu care nu se pot lăuda nici persoanele de 30 de ani și poate face flotări cot la cot cu orice tinerel care trage de fiare la sală. Joan își încordează acum mușchii când pozează pentru coperta vreunei reviste și face „ravagii” pe Instagram, unde cucerește tot mai mulți admiratori.


„În fiecare moment putem lua o decizie pentru a face o schimbare. Oricât de grea sau de provocatoare este viața, trebuie să rămânem neclintiți în țelul nostru și să continuăm să înaintăm. Când am început, nu mi-am imaginat că voi ajunge unde sunt astăzi. Îmi doream doar să-mi recapăt sănătatea și să scap de pastile”, a adăugat Joan.

„Fiecare ușă pe care pătrundem duce la o altă ușă și apoi la alta. Sper că toți alegeți să vă dezvoltați! Să învățați să vă iubiți pe voi, să aveți mai multă grijă de voi și să îndrăzniți să visați și să iubiți din nou cu toată inima”, este mesajul pe care Joan îl adresează tuturor celor care o urmăresc.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Oameni care inspiră
Mîndrilă Alina

Diana Cabaniuc, meșterița handmade care transformă aţa în artă!

Tehnica amigurumi – arta jucăriilor croşetate, nu este la îndemâna oricui. A inventat-o, japonezii, apoi s-a extins în diferite regiuni. O găsim astăzi în mâinile meșteriței, Diana Cabaniuc care își folosește tot timpul liber pentru a crea bucurii pentru copilași. A învățat că munca manuală înseamnă şi plăcere și business dacă te dedici în totalitate.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6