Traficul din centrul Capitalei va fi sistat duminică

Traficul rutier din centrul Chișinăului va fi sistat duminica aceasta, 22 decembrie, în legătură cu desfășurarea întrunirii cultural sportive „Maratonul de Crăciun 2019”. Conducătorii auto și pietonii sunt îndemnați să dea dovadă de răbdare și înțelegere, în contextul desfășurării activității sportive ce are drept scop propagarea modului sănătos de viață și a sportului în rândurile cetățenilor Republicii Moldova.

Astfel, traficul de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit B. Bănulescu – Bodoni – str. Ismail, va fi suspendat până la încheierea maratonului.Primăria municipiului Chişinău informează că drumul va fi închis începând cu orele 12:00-12:30.

Maratonul de Crăciun se va desfășura pe următorul traseu: din Piața Marii Adunări Naționale (start) – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la intersecția cu str. Ismail, cu retur, de la str. Ismail până în Piața Marii Adunări Naționale (finiș).

La solicitarea organizatorilor, pe durata desfășurării competiției, transportul public care traversează centrul Capitalei va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6