Top 5 miliardari: cum și-au făcut banii cei mai bogați tineri din lume

În ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce în ce mai tineri, iar domeniile în care activează sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merită avut în vedere un top cu cei mai bogați dintre ei.

În 2020, cei mai tineri miliardari din lume au vârste între 22 și 32 de ani, conform Investopedia. În clasamentul lunii februarie, noul top al miliardarilot include femei și bărbați, o dovadă a faptului că, cel puțin pe această zonă, există un echilibru între sexe. Banii lor au fost obținut din finanțe, tehnologie, producție de alimente și consumabile medicale.

Dincolo de topul celor mai tineri miliardari, în total, sub 40 de ani, există 63 de miliardari. Împreună, ei au o avere cumulată de 265 de miliarde de dolari. Trecând peste detaliile de fond, mai jos se poate observa o listă cu top 5 cei bogați tineri de pe mapamond.

Kylie Jenner este pe locul 1 în clasament cu un miliard de dolari, la doar 22 de ani. Ea are o avere netă de un miliard de dolari. În prima fază, a devenit populară datorită prezenței în serialul Keeping Up with the Kardashians, acum însă, are un adevărat talent antreprenorial. Acum, are o companie profitabilă de cosmetice, Kylie Cosmetics, dar face bani și din prezența sa pe rețele sociale.

Surorile Alexandra Andresen şi Katharina Andresen ocupă locurile 2 și 3 în același top cu 1,4 miliarde de dolari fiecare. Ele trăiesc în Norvegia și sunt fiicele lui Johan H. Andresen Jr, proprietarul Ferd, o companie specializată pe investiții și tranzacții la bursă. Cele două fete au 42,2% din acțiunile companiei.

Gustav Magnar Witzoe este pe locul patru în top cu 3 miliarde de dolari. El deține aproape jumătate din SalMar ASA, unul dintre cei mai mari producători de somon din lume.

Evan Spiegel este pe 5, la 29 de ani. Are o avertă de 2,1 miliarde de dolari și și-a obținut banii din tech. Este co-fondatorul și CEO-ul Snap Inc, compania din spatele Snapchat.

Sursa: playtech.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6