[geot country="Romania"] [/geot]

Top 5 miliardari: cum și-au făcut banii cei mai bogați tineri din lume

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

În ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce în ce mai tineri, iar domeniile în care activează sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merită avut în vedere un top cu cei mai bogați dintre ei.

În 2020, cei mai tineri miliardari din lume au vârste între 22 și 32 de ani, conform Investopedia. În clasamentul lunii februarie, noul top al miliardarilot include femei și bărbați, o dovadă a faptului că, cel puțin pe această zonă, există un echilibru între sexe. Banii lor au fost obținut din finanțe, tehnologie, producție de alimente și consumabile medicale.

Dincolo de topul celor mai tineri miliardari, în total, sub 40 de ani, există 63 de miliardari. Împreună, ei au o avere cumulată de 265 de miliarde de dolari. Trecând peste detaliile de fond, mai jos se poate observa o listă cu top 5 cei bogați tineri de pe mapamond.

Kylie Jenner este pe locul 1 în clasament cu un miliard de dolari, la doar 22 de ani. Ea are o avere netă de un miliard de dolari. În prima fază, a devenit populară datorită prezenței în serialul Keeping Up with the Kardashians, acum însă, are un adevărat talent antreprenorial. Acum, are o companie profitabilă de cosmetice, Kylie Cosmetics, dar face bani și din prezența sa pe rețele sociale.

Surorile Alexandra Andresen şi Katharina Andresen ocupă locurile 2 și 3 în același top cu 1,4 miliarde de dolari fiecare. Ele trăiesc în Norvegia și sunt fiicele lui Johan H. Andresen Jr, proprietarul Ferd, o companie specializată pe investiții și tranzacții la bursă. Cele două fete au 42,2% din acțiunile companiei.

Gustav Magnar Witzoe este pe locul patru în top cu 3 miliarde de dolari. El deține aproape jumătate din SalMar ASA, unul dintre cei mai mari producători de somon din lume.

Evan Spiegel este pe 5, la 29 de ani. Are o avertă de 2,1 miliarde de dolari și și-a obținut banii din tech. Este co-fondatorul și CEO-ul Snap Inc, compania din spatele Snapchat.

Sursa: playtech.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Connected account for the user revistaisecrete does not have permission to use this feed type.

Try using the big blue button on the "Configure" tab to reconnect the account and update its permissions.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6