“Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” de … Cătălin Botezatu

Anul acesta împlinește 53 de ani și vrea să rămână mereu tânăr ca în basmul lui Petre Ispirescu. După ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, renumitul designer român a dezvăluit că va începe un tratament de întinerire.

După o operație de îndepărtare a unei tumori la colon, Cătălin Botezatu își lucrează tenul. Designerul vestimentar a anunțat că plănuiește să îndepărteze semnele îmbătrânirii cu ajutorul medicului său estetician.

„Medicul estetician @dr_morad_iancu va avea grija pentru ca tenul meu să fie din nou fresh și luminos. Vom face tratamentul PRP Biolifting pentru a avea rezultate imediate. Vi-l recomand, în special în această perioadă pentru a arăta excelent de sărbători”, a dezvăluit creatorul de modă pe Instagram.

Botezatu, care a tras o sperietură groaznică în această toamnă, s-a operat de colon în Turcia. În urma intervenției, designerul a slăbit drastic: a dat jos 14 kilograme.

„Am slăbit în ultima perioadă destul de mult, iar acest lucru și-a pus amprenta și asupra feței (…). Domnul doctor mi-a recomandat o procedură minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai făcut în trecut și știu ce rezultate excelente are. Am obținut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedură. În câteva zile fața va arăta mult mai bine și ridurile de expresie se vor atenua”,  a declarat Cătălin Botezatu pentru click.ro.

Speriat de moarte, Botezatu și-a făcut testamentul

Confruntat cu grave probleme de sănătate, Cătălin Botezatu a decis să-și facă testamentul. Averea sa, care s-ar ridica la circa 100 de milioane de euro, va reveni moștenitorilor săi (nemenționați) și bătrânilor bolnavi.

Cătălin Botezatu are mai multe afaceri cu confecții și haine de lux, care merg bine în țară. Designerul are trei fabrici de îmbrăcăminte, care alimentează 5 magazine proprii și 60 de magazine partenere. 

Mai mult, Bote deține un magazin de haine la Milano și e acționar la mai multe cluburi de noapte din România.

Sursa: click.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
For men

Povestea unui tânăr care a acceptat provocarea de a lansa o afacere în IT. Victor Moisa: BrainStorm ajută clienții să atingă un nivel înalt de gestionare

S-a îndrăgostit de domeniul IT încă din copilărie. A început oficial să muncească la o vârstă fragedă, încă fiind student și a depus mult efort pentru a ajunge acolo unde se află astăzi. Pare o istorie tipică, în care un tânăr cu ambiții, a reușit să își lanseze propria afacere, cu o echipă de profesioniști alături. Dar de fapt, în spatele acestei istorii stă o lecție importantă de viață și anume, să muncești pentru visul tău. Vorbim despre Victor Moisa, originar din satul Lăpușna, raionul Hîncești.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6