Tendințe în manichiură pentru iarna 2020

Indiferent că e minimalistă, multicoloră, excentrică sau sclipitoare, manichiura vorbește despre tine, îți trădează visele, fanteziile și aspirațiile. Combinații neașteptate de culori și diferite tipuri de manichiură vom găsim printre tendințele în 2019-2020.

Efect tridimensional

Orice manichiură, oricât ar fi de simplă, poate fi înnobilată cu ușurință de niște aplicații inspirate. Dacă în sezoanele trecute erau la modă acele puncte trasate cu lac de unghii negru, de data aceasta experții ne încurajează să lipim mărgele negre, mici, pentru un efect tridimensional.

French acid

Cine a zis că french-ul e un trend de manichiură demodat? Adevarul e că până și varianta clasică a revenit în opțiunile fashionistelor. Însă cea mai chic variantă e să-ți realizezi o manichiură french în nuanțe fluo, precum magenta, galben intens sau verde fosforescent.

Sclipiri discrete

Unghiile scurte au farmecul lor, iar dacă sunt îmbrăcate într-un lac cu irizații sclipitoare, argintii, capătă un farmec glacial și festiv. Această variantă este ideală pentru fetele care tastează mult si preferă o manichiură practică, dar stylish.

Offwhite

Dacă în vară era pe val manichiură albă și mată, ca de hârtie, în sezonul rece ni se sugerează o manichiură diferită, practic un alb combinat cu bej. Bineînțeles, ai mână liberă pentru a-ți aplica mici cochetării, precum aceste mărgeluțe argintii.

Manichiură perlată

Perlele nu mai sunt destinate doar bunicilor, de o vreme încoace le purtăm și noi la gât, la cercei, la multe accesorii pentru păr. Experții ne sugerează să mergem mai departe chiar, și să le aplicăm pe unghii. Un contrast minunat este între luciul unui lac albastru electric și sideful aplicațiilor din perle.

Neutralitate

Chiar și manichiura efortless este un trend (odată cu machiajul efortless și coafura de aceeași factură). Dacă vrei să ai o manichiură practică și să nu dai greș cu trendurile, păstrează-ți unghiile nude, perfect pilite, îngrijite, cu cuticulele hidratate.

Artă naivă

Suntem obișnuite să admirăm manichiuri cu efecte și picturi complexe, însă tendințele ne încurajează să experimentăm cu lungimile și combinațiile de nuanțe ca și cum ar fi vară și am fi pasionate de arta naivă. Așa că nu te teme să înnobilezi o manichiură perfectă, corai, cu câteva tușe de galben, dispuse la întâmplare.

Multicoloră

Cine a spus că trebuie să optezi doar pentru o singură culoare de manichiură?! Pentru un look ștrengăresc aplică nuanțe diferite pe unghii și bucură-te de efectul contrastant al paletei cromatice alese de tine!

Deși ștrasurile nu au viață lungă atunci când sunt dispuse pe unghii, poți opta totuși pentru o astfel de manichiură dacă vrei să impresionezi la un party sau chiar pe Instagram. Pentru că, de cele mai multe ori, lucrurile frumoase sunt efemere.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6