Țara cu cea mai aspră lege privind carantina, în perioada coronavirusului. Femeile şi bărbaţii ies pe rând din casă, în zile diferite ale săptămânii.

Se înăspresc măsurile de carantină în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. Astfel, autoritățile au decis ca într-o țară femeile și bărbații să iasă din casă doar alternativ, în zile diferite ale săptămânii.

În Panama, Guvernul a decis că bărbații și femeile vor avea voie să iasă în zile diferite pentru a se aproviziona sau pentru a merge la farmacie. Astfel, bărbații vor putea ieși câte două ore în zilele de marți, joi și sâmbătă, în timp ce femeile vor avea posibilitatea să iasă luni, miercuri și vineri.

În ziua de duminică este interzisă orice ieșire din casă, indiferent de sex.

„Această carantină nu vizează nimic altceva decât să salveze vieţi”, a ținut să menționze ministrul securităţii Juan Pino.

Nu mai puțin de 2.000 de persoane au fost arestate la finalul săptămânii trecute, după ce s-a încălcat carantina „totală şi obligatorie”, ce a fost decretată pe data de 24 martie, notează digi24.ro.

„Mijlocul cel mai simplu de a reduce la jumătate numărul de persoane de pe stradă este de a fixa anumite zile de circulaţie pentru femei şi altele pentru bărbaţi”, a mai spus ministrul.

Până la acest moment s-au înregistrat peste 1.000 de cazuri de îmbolnăviri și 27 de decese din cauza noului coronavirus.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6