div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Sunt periculoase injecțiile cu acid hialuronic? Sabrina Issawea: Este nevoie de acordul medicului de familie

Acidul Hialuronic – este cel mai des recomandat și utilizat agent de umplere pentru buze și se consideră cea mai sigură substanță de remodelare în estetica facială. Substanța nu este periculoasă pentru organismul uman deoarece este un compus natural care există deja în țesuturile noastre conjunctive. Sabrina Issawea, cosmetolog estetic cu o experiență vastă în domeniul frumuseții sparge geața și ne spune tot adevărul despre procedurile injectabile.

Deține un salon de frumusețe în Israel, iar în Republica Moldova revine odată la câteva luni pentru a face femeile frumoase.

 1 ml acid hialuronic este mult sau puțin pentru buze?

Ținând cont de faptul că fiecare are forma și simetria diferită a feței și a buzelor, 1 ml acid hialuronic este o cantitate dublă, făcând buzele mai voluminoase și pentru o lunga durată a timpului. În general dacă ești pentru prima dată la o așa procedură necontestând că ai buzele subțiri sau mai puțin subțiri e de dorit să-ți începi cu până la 0,5 ml acid hialuronic. Ca să-ți obții un volum mult mai voluminos sau forma dorită al volumului este nevoie de câteva proceduri repetate in perioada a după câteva luni. Pentru a avea niște repere legat de această întrebare dacă 1 ml acid hialuronic este suficient sau prea mult, pacientele care își injectează 1 ml sau chiar 0,5 ml acid hialuronic are de obicei un efect de până la 6-12 luni de zile. Forma și volumul au fost atinse la ideal, întreținerea lor se fac la doar până 0,5 ml acid hialuronic.

Acidul hialuronic este o substanță naturală ce se găsește in mod natural in corpul tău . Fillere de buze cu acid hialuronic sunt niște substanțe injectate sub piele pentru a menține volumul și sa își păstreze aspectul plin pentru un timp îndelungat .

Ce sa faci dacă ai buzele umflate sau sunt vinete după acid hialuronic ?

Vânătăi sau umflături după injectarea cu acid hialuronic poate fi din cauza doctorului care nu excelează în meseria sa. Sau, pot apărea aceste vânătăi sau umflături după injectarea cu acid hialuronic deoarece nu a respectat pacientul niște condiții.

 Ce poate face un pacient înainte de procedură?

Să nu ia medicamente care subțiază sângele exemplu: Aspirina, Ibuprofen, Advil, chiar și de la alimente exemplu: Uleiul de peste, Ginseng , Vitamina E, Usturoiul Efectiv și băuturi alcoolice , Ceaiul Verde Această ne recomandare este de dorit cu o zi sau două înainte de procedură cu acid hialuronic, deoarece acestea fac ca vasele de sânge să se extindă.

Cum urmăm după aplicarea de Fillere de buze cu acid hialuronic?

 Majoritatea pacienților au reacția sensibilă, roșeață, vânătăi sau umflare a zonei injectate. De obicei aceste efecte secundare sunt normale și dispar în decurs de 2-3 zile-maxim de la efectuarea tratamentului Se recomandă o cremă de aplicat pe buze foarte ușurel, una arnică. În caz ce apar vânătăi după injectare cu acid hialuronic atunci poți aplica un pachețel cu ghiață acoperit cu un tifon sau un șervețel curat. Gheața ne ajută la reducerea umflăturilor, mâncărime, vânătăilor etcr. Avem nevoie de hidratare, de a bea apă suficientă cu cât mai multă apă cu atât mai bine și mai mult se va păstra acidul hialuronic în buze. Alimentație se recomandă: fructe, legume proaspete. Deci vitaminele ne vor ajuta la procesul de vindecare.

 De ce nu ține acidul hialuronic?

 Sunt multe lucruri pe care trebuie de evitat. Exerciții fizice timp de până la 48 ore, după injectarea cu acid hialuronic, din cauza unei forțe al sportului poate crește ( ridica) tensiunea bătăilor de inimă foarte rapide, pot agrava umflare sau vânătăi. Alcoolul nu este permis din cauza că ne subțiază sângele și poate determina inflamare. Nu se recomandă mâncarea sărată și semipreparate, acestea conțin sodiu și aceasta DESHIDRATEAZĂ și duce în plus la umflare. Nu se recomandă masaje faciale timp de până la 10 zile. Cel mai bine este ca întotdeauna să urmezi sfaturile regulilor ale doctorului dacă îți dorești un Full face sau buze mai naturale și pentru un timp mai delungat cu fără inflamații, atunci e nevoie de respectat regula procedurii!

 Va pot da un sfat! Înainte de a face o procedură cu Botox, Filleri cu acid hialuronic etcr. Este nevoie de acordul medicului de familie cu o declarație a permisiunea injectatei, pentru a fi cu siguranța că nu vei suferi de nici o traumare facială. Respectiv sănătatea și frumusețea estetică sunt in mâinele doctorului dar și ale voastre, respectând aceste reguli pentru Frumusețea ta.

Instagram- Sabrina Issawea

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6