div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Slăbire și tonifiere cu ajutorul procedurilor de remodelare corporală: mit sau adevăr? Interviu cu Valentina Prisăcaru.

totul despre procedurile de remodelare corporală
Visul oricărei femei este să își păstreze formele și să se bucure de un corp tonifiat, fără celulită sau vergeturi. Dar, modificările hormonale, stresul și provocările alimentare pot fi un adversar dur. Pentru a reduce din colăceii de pe abdomen sau pentru a scăpa de kilogramele în plus, pe lângă sport, regim sănătos, procedurile corporale ajută la îmbunătățirea aspectului fizic. Valentina Prisăcaru, specialistă în remodelare corporală și cosmetolog, ne spune tot ce trebuie să știm despre beneficiile și contraindicațiile acestor tratamente.

De la eliminarea excesului de grăsime până la reducerea celulitei, procedurile de remodelare corporală se numără printre cele mai eficiente tratamente din domeniul esteticii care te ajută să scapi de aceste probleme.

Trebuie să luăm în considerație că, o siluetă tonifiată depinde de stilul de viață pe care îl avem. La bază fiind alimentația echilibrată și sportul regulat. Dar,  dacă am neglijat aceste aspecte și în consecință am adăugat kilograme în plus sau a avut de suferit calitatea pielii atunci cosmetologia corporală ne vine în ajutor”!

Care sunt cele mai frecvente proceduri si ce presupun tehnicile de remodelare corporală?

Pierderea în greutate se întâmplă integral, de aceea procedurile de remodelare cu care putem lucra zonele problematice sunt des solicitate. Printre acestea pot enumera radiofrecvența bipolară ( unde electromagnetice, cavitația (ultrasunet) și masajul vacuum. Pentru a avea un rezultat mai bun în urma unui set de proceduri corporale, recomand urmarea în paralel a unui program de detoxifiere, ceea ce va accelera metabolismul, iar slăbitul va veni în consecință a regenerării sănătății”!

Este bine de știut că, procedurile de remodelare corporală sunt parte a unui program care include mișcarea și reducerea numărului de calorii ingerate zilnic.

Cauzele care ne împiedică cel mai des să obținem un rezultat optim sunt: fumatul, alcoolul, produsele fast-food, sedentarismul! Cel mai frecvent scop al clientelor noastre, este tratarea celulitei și eliminarea retenție de lichide. Pentru a rezolva aceste două probleme este nevoie mai întâi să accelerăm circulația limfatică cu ajutorul procedurilor de drenare precum : masajul vacuum, presoterapia, iar apoi prin împachetări cu alge marine, parafină și în tunel cu infraroșu, să eliminăm retenția de apă”!

Tratamentele de remodelare corporală trebuie să fie întotdeauna efectuate de specialiști calificați, mai ales dacă vrei să obții rezultate vizibile și de durataă. 

Sfatul meu pentru toate femeile care își doresc un corp frumos, este să-i ofere îngrijirea necesară mai întâi pe interior și menținerea aspectului vizual pe exterior”.

Este suficient un tratament de remodelare corporală pentru a slăbi?

Totul depinde de tratament, cât de complex este dar și de cât surplus are clienta. Corect spus, cosmetologia corporală accelerează și favorizează procesul de scădere în greutate dar, asemenea tratament are un alt scop: scăderea în circumferință, modelarea zonelor problematice și îmbunătățirea calității pielii”!

 Remodelarea corporală după naștere – când și cum o poți face?

O tânără mămică poate recurge la anumite proceduri după 6 luni de la naștere, iar dacă alăptează unele tratamente sunt contraindicate pentru a nu împiedica producerea laptelui”!

 Cum alegem tratamentele de remodelare corporală potrivite?

Ca să știți ce tratament se potrivește este necesar de a face o consultație individuală pentru a depista împreună cu specialistul scopul pe care doriți să îl obțineți : tratarea celulitei, eliminarea retenției de apă, scăderea în greutate sau tonifiere și menținere. După aceasta se efectuează o evaluare corporală cu ajutorul sistemului Tanita( un cântar inteligent care indică compoziția corporală :% de grăsime ,%masa musculară ,% de hidratare, vârsta metabolică ). Ulterior, în baza rezultatelor obținute, analizând starea actuală a sănătății și corpului dvs. veți primi recomandări și împreună cu specialistul decideți care ar fi cel mai eficient tratament pentru a obține rezultatele dorite”!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6