div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Și-a îngropat trei copii. Mama biciclistului lovit la Stăuceni: Speram la o minune (VIDEO)

Liliana Railean, mama lui Valerian, a oferit un interviu după ce și-a pierdut fiul de 12 ani în urma unui accident teribil.

Femeia a povestit despre cum și-a pierdut cei trei copii: pe Maria, Ciprian și Valerian. Pe Maria, prima fiică, Liliana a născut-o la vârsta de 26 de ani. „Era un copil dorit. Până în a 27-a săptămână, sarcina a decurs normal, după care am avut o intoxicație și medicii au decis ca Maria să se nască prematur”. Însă, fetița a fost infectată în burtica mămicii sale de peritonită, ceea ce a provocat o hidrocefalie avansată, informează știri.md.

Pe Ciprian l-a născut perfect sănătos, însă peste o lună de la naștere femeia a chemat medicii după ce acesta a făcut o febră mare.

În dimineața zilei de 25-26 mai s-a ridicat brusc febra, iar a doua zi a decedat la spital în reanimare. Medicii au spus că avea pneumonie bilaterală care nu a fost tratată la timp. Era foarte bun la suflet, ambițios, curajos, foarte sociabil. Toți care l-au cunoscut pe Valerian nu pot să creadă încă ”, povestește femeia. În cazul lui Valerian femeia spune că l-a născut perfect sănătos. 

Cât despre accidentul care i-a luat viața lui Valerian, doamna Liliana povestește că nici nu s-a gândit că putea fi unul grav: „La spital medicii nu ne-au permis să-l vedem. Valerian era pregătit pentru operație. Trauma era foarte gravă. După cinci ore de operație, medicii au ieșit și au spus că totul a decurs normal, dar șanse sunt puține, trauma fiind incompatibilă cu viața. Când am auzit asta eu totuși speram la o minune. Îmi era foarte greu”.

„Sper că se va face dreptate. Dar îmi este frică că nu va primi o pedeapsă corespunzătoare”, a spus femeia.

Tragedia s-a produs pe 21 februarie, în jurul orei 17:00, în comuna Stăuceni. Șoferul vinovat se află la moment în arest preventiv. De menționat că șoferul avea permisul de conducere suspendat din anul 2020. Valerian Railean (Coșcodan) avea 12 ani și era campionul Moldovei la ciclism pentru anul 2022. El fusese selectat în echipa națională a Republicii Moldova pentru sezonul 2023. Băiatul urma să reprezinte țara noastră la competițiile internaționale din acest an, dar a fost înmormântat în orașul Codru pe data de 27 februarie.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6