div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Și-a făcut schimbare de sex! În ce lux trăiește tatăl vitreg al surorilor Kardashian, transformat în femeie

Bruce Jenner
Cu mult înainte ca celebrul clan Kardashian să facă carieră în viaţa publică, Caitlyn, adică Bruce Jenner, câştiga titlul olimpic la decatlon, devenind vedetă naţională. La mai bine de 45 de ani distanţă de acel moment, el şi-a asumat ipostaza de transsexual, devenind, în 2015, femeie şi pornind într-o nouă aventură, departe de show-ul care i-a adus notorietatea mondială.

Aceasta locuieşte de şase ani în superba vilă cu patru dormitoare, trezindu-se în fiecare dimineaţă cu panorama spre Oceanul Pacific. Cait împarte această luxoasă reşedinţă cu labradorii ei, Baxter şi Bertha, dar şi cu Sophia Hutchins (23), cu care se spune că ar avea o relaţie şi care îi este şi manager. Timpul a trecut rapid şi peste ea şi are momente de nostalgie când povesteşte despre faptul că i-a cerut sfaturi de modă lui Kim şi aceasta i-a replicat „Eu sunt moda!“ sau despre cum, parcă mai ieri, le schimba scutecele mezinelor lui, Kylie şi Kendall, care şi astăzi îi spun „tată“. Iată cum trăieşte în prezent şi cum a fost acest drum al schimbării…

Cum te simţi din nou acasă după ce ai ieşit din show-ul Sunt vedetă, scoate-mă de aici!?

Mi-am făcut mulţi prieteni în emisiune şi îmi doresc să mai merg la Londra cât de curând, dar mă bucur şi că sunt acasă. Kendall şi Kylie mi-au organizat o petrecere de bun venit cu baloane, apoi a fost Crăciunul şi am putut să stau cu toată familia.

Dar nu te-a deranjat că nu te-a întâmpinat toată familia atunci când ai revenit?

Nu am cerut nimănui asta şi nu mă aşteptam să vină toată lumea aici. Ştiu că s-au simţit lezaţi de unele lucruri pe care le-am spus în emisiune, dar mai ştiu şi că toţi au vieţile lor şi sunt extrem de ocupaţi.

Pe care dintre copiii tăi îi vezi cel mai des?

Pe Kylie şi pe Kendall mult mai des decât pe ceilalţi copii ai mei din clanul Jenner.

S-au descurcat bine în viaţă. Cât crezi că ţi se datorează ţie?

Da, au ajuns departe şi parcă ieri îi schimbam scutecele lui Kylie. Au luat multe lucruri şi de la mine, determinarea, mai ales, dar recunosc că foarte multe dintre realizările lor i se datorează lui Kris. Este o femeie incredibil de inteligentă. Îmi amintesc cum, cu ani în urmă, Kim mi-a spus că are trac în faţa camerei de filmat şi nu poate vorbi în faţa ei. I-am spus atunci că este o experienţă care o va ajuta să se dezvolte. Toţi copiii au ţinut cont de sfatul acesta al meu.

Cât de des o vezi pe Kim şi pe soţul ei, Kanye West?

Ne-am văzut în vacanţa de Crăciun şi ne mai vedem cu diverse ocazii. Vorbesc cu Kanye la telefon şi îmi place foarte mult ce face acum. Este un tip minunat, ne înţelegem foarte bine. Are un suflet bun, e deştept, creativ şi foarte amabil.

Kim studiază avocatura şi vrea să profeseze, deşi multă lume a avut îndoieli în legătură cu asta. E frustrant pentru tine că lumea nu o crede capabilă să reuşească?

Tocmai acesta este motivul pentru care o face şi munceşte foarte mult pentru asta. Tatăl ei, Robert Kardashian, a făcut carieră în domeniu şi ea mereu s-a gândit la asta. S-a implicat în reforma penitenciarelor şi asta a inspirat-o să aleagă această cale. Acum studiază zilnic, acasă, patru ore pe zi şi crede că va dura puţin mai mult, probabil cinci ani, până îşi va putea deschide propria firmă de avocatură şi să continue ce a început cu reforma penitenciarelor. Kim este o persoană extraordinară, pe care o respect foarte mult. Este un exemplu şi este impecabilă în ceea ce priveşte raportarea la spaţiul public. Ea şi Kanye au o familie frumoasă, se înţeleg şi se suţin reciproc.

Sophia Hutchins a vorbit recent despre relaţia voastră, spunând că nu ar fi nimic între voi. Cum ai descrie relaţia pe care o aveţi acum?

Sunt foarte norocoasă să am o astfel de prietenă. Avem o viaţă minunată şi facem totul împreună. Oricine are nevoie de o astfel de persoană în viaţa lui. Ea are viaţa ei şi eu pe a mea. Avem o prietenie minunată, locuim aici şi ne susţinem reciproc.

Dar citeam că v-aţi logodit…

Presa este obsedată. Noi suntem doar prietene, eu încerc să o ajut să devină cea mai bună versiune a ei şi ea mă ajută să fiu mai bună. Nu e nimic mai mult între noi.

Spuneai, cândva, că „dacă în viaţa mea va apărea vreodată o femeie, va fi vorba despre o prietenie mai degrabă decât despre o relaţie“. În egală măsură, luai în considerare o relaţie cu un bărbat. S-a schimbat ceva în concepţia ta?

Ca să fiu sinceră, nu mă văd în nici un fel de relaţie în viitor. Nu asta caut. Am multe alte lucruri în viaţa mea. Pe o scară a priorităţilor de la 1 la 10, asta e pe locul 1, adică cel mai de jos. Am fost căsătorită de trei ori, am mers deja pe drumul acela. Am 70 de ani şi vreau să mă bucur de viaţa mea. Am mulţi prieteni, iar o relaţie nu e prioritatea mea.

Au trecut cinci ani de când ai mărturisit că eşti transsexual. Cum te simţi acum faţă de 2015?

Diferit, deoarece am trăit o viaţă plină de secrete şi a fost complicat. Dar azi mă trezesc dimineaţa şi sunt eu cu adevărat. E adevărat că îmi ia mai mult timp să mă pregătesc, dar viaţa mea e mult mai simplă. Am o misiune şi un scop, ceea ce nu am avut înainte şi încerc să schimb mentalităţi.

Ce vezi când te uiţi în oglindă?

Mă uit la mine în fiecare dimineaţă şi îmi spun că am reuşit, că arăt foarte bine.

Dar înainte de această tranziţie, ce gândeai când te priveai?

Mi se părea mereu că e ceva în neregulă. Percepţia lumii despre mine, ca şi atlet şi percepţia mea personală despre mine erau două lucruri diferite. În dimineaţa de după victoria de la Jocurile Olimpice m-am dus în baie, gol, şi mi-am pus medalia la gât. Era o oglindă mare, mă uitam la mine şi îmi spuneam: „Dumnezeule, l-am crescut atât de mult pe Bruce încât voi rămâne cu el toată viaţa?“. Acea imagine de campion olimpic, care transmitea putere şi dominare masculină, nu avea nimic de-a face cu mine. Mă săturasem să fiu toată viaţa identificat cu acel bărbat care reuşise o performanţă la vremea aceea. Viaţa mea e mult mai bună şi mai frumoasă după ce am făcut operaţia. Totul e autentic şi cred că această călătorie a mea până aici a fost mult mai interesantă decât orice alt sport.

Dar ce i-ai spune variantei tale mai tinere?

Sincer, n-aş schimba nimic. Da, am dus multe lupte interioare, anii ’80 au fost infiorători. Când aveam 30 de ani, am locuit singur, izolat într-o casă. Voiam să fac schimbarea până la vârsta de 40 de ani, dar ajunsesem la 39 şi nu am putut, efectiv. Nu erau vremurile potrivite pentru mine sau pentru societatea în care trăiam atunci. Apoi, la cinci luni de la decizia de a reveni la viaţa normală, am cunoscut-o pe Kris. Am rămas împreună 23 de ani, avem o familie frumoasă şi de aceea nu regret nimic.

Astăzi arăţi foarte bine. Ai apelat la botox sau alte metode ca să te menţii astfel?

Da, toată viaţa mea mi-am urmărit fostele soţii cum folosesc tratamente, creme şi asta fac şi eu acum. Am grijă de pielea mea, port SPF, dar am şi noroc că la 70 de ani arăt OK. Mereu mă gândeam: „Nu vreau să arăt ca o babă.“ Voiam să par mai tânără, dar mi-am dat seama că şi babele pot fi cool. Viaţa nu s-a terminat. Sunt foarte norocoasă să mă aflu acum în ipostaza asta. Am fost un bărbat privilegiat, un sportiv privilegiat, vedetă, persoană de culoare albă, deci am avut în viaţa asta o grămadă de privilegii. Acum am privilegiul să fiu ceea ce doresc, dar când mi-am spus povestea, deoarece eram o vedetă, am fost tratată diferit. De aceea, în urmă cu ceva ani am deschis o fundaţie pentru cei care sunt trans şi voi vrea să pun bazele unui program de burse şcolare pentru cei aflaţi în situaţia mea.

Când presa a început să scrie despre plecarea Ducilor de Sussex de la palat, aceştia au fost comparaţi cu Kylie şi Kim, din perspectiva veniturilor pe care le-ar putea obţine de pe urma imaginii lor. Ţi s-a părut un compliment?

E un compliment pentru întreaga familie. Nu cunosc foarte bine detaliile, dar sunt convinsă că dacă ar putea face tot ce îşi doresc, ar putea realiza multe lucruri. Dar e complicat.

Spuneai, cândva, că nu te-ai simţit niciodată feminină, dar femeie da. Cum te simţi acum?

Micul Bruce locuia în mine de 65 de ani, deci a trebuit să dezvolt această feminitate în mine. E un proces de lungă durată şi de la un an la altul am devenit tot mai feminină. Dar nu voi putea fi niciodată ca o femeie, deoarece micul Bruce locuieşte încă în mine. Când am făcut trecerea, mi-am spus că Bruce făcuse tot ce putea cu viaţa lui şi să îi dăm şi lui Caitlyn o şansă. Cait îşi trăieşte viaţa acum, dar Bruce este încă acolo. Nu m-am despărţit de pasiunile lui, precum cursele de maşini sau pilotarea avioanelor. Mi-am cumpărat un avion şi acum zbor unde doresc. Femeile pot face orice îşi doresc.

De când locuieşti în această casă?

De şase ani. Locuiam deja aici dinainte să fac operaţia de schimbare. Nu am schimbat nimic când m-am mutat, dar intenţionez să fac câteva modificări. Durează foarte mult să obţii aprobări aici. Vreau să extind bucătăria şi să fac dormitorul meu mai mare. Aş vrea şi o mică sală de cinematograf, să mai construiesc un garaj cu o casă de oaspeţi deasupra.

Dar care e zona ta preferată?

Veranda, deoarece are o privelişte minunată. Stau în jacuzzi tot anul acolo.

Îţi place să stai mai mult acasă?

Sunt destul de domestică şi mă şi pricep să repar lucruri. A fost o greşeală să le spun fostelor mele soţii asta. Tot micul Bruce merge prin casă, face curat şi repară chestii. Însă nu sunt gospodină. Fac cafele pentru toată lumea, spăl foarte bine vasele şi maşinile, dar cam atât.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6