[geot country="Romania"] [/geot]

Și-a creat o carieră de succes în domeniul dermopigmentării. Interviu cu Gabriela Rotundu: “Dacă ai pasiune pentru ceea ce faci, nu va fi niciodată greu”!

Muncește asiduu în domeniul dermopigmentării de mai bine de 3 și nu știe ce înseamnă eșecul. În acest articol vă povestim despre cariera din industria frumuseții a Gabrielei Rotundu, românca stabilită cu traiul în UK Leeds. Un chip angelic cu un caracter puternic, a obținut succesul prin determinare, dorință, muncă și studii. Continuă să învețe, iar zecile de premii obținute și campionate la care participă constant, reprezintă dovada clară că este un specialist profesionist ce pune accent pe calitate și inovație.

A descoperit secretele meseriei de dermopigmentist acum 3 ani și imediat s-a îndrăgostit de ea. De atunci s-a perfecționat continuu, pentru a obține rezultate remarcabile. 

Totul a început în anul 2018 atunci când manichiurista la care mergeam, acum un hair stylist cu renume, Zane Ionela, mi-a insuflat această idee. Simțeam nevoia de a face o schimbare, iar ea mi-a spus “Gabriela, tu ai făcut arte plastice, de ce nu încerci să faci niște cursuri pentru a deveni Dermpigmentist? După ce am văzut niște lucrări, atât de perfecte și minunate, mi-am zis că trebuie să încerc. Am început să mă documentez mai bine și să caut traineri profesioniști de la care aș putea învăța și eu din secretele acestei meserii. Uneori cred că nu eu am fost cea care a ales micropigmentarea, dar ea m-a ales pe mine.

Am ales să continui și să mă dedic 100% acestui domeniu atunci când am realizat câte beneficii poate aduce în viața unui om atunci când procedura este executată corect. Atât de entuziasmată am fost de alegerea făcută, căci am ales să studiez micropigmentarea pentru toate cele 3 elemente după chipul nostru- sprâncene, ochi și buze prin tehnici diferite. La Academia Simetric cu PMU EXPERT-UL LARISA TĂNASE, care m-a ghidat în toate, iar din acel moment viața mea s-a schimbat total în bine. Încă din prima zi de curs am simțit că mi-am găsit țelul.

Academia simetric: My eyebrows done by PMU EXPERT-UL LARISA TĂNASE

Am studiat arte plastice, mai exact monumentala (pictura de biserici) la liceul de arte Nicolae Tonitza, apoi am fost nevoită să îmi termin studiile de arte în Drobeta Turnu Severin, la școala de artă populară deoarece părinții mei s-au mutat din București. În urma acestor studii mi s-a aprobat și dreptul la semnătura pe lucrările pe care le creez. După aceste studii, următorul pas a fost să mă angajez ca ucenic, să iau parte la picturile și restaurările bisericești în orașul de unde proveneam DT Severin. Dar, am fost informată că v-a trebui să plătesc o sumă destul de mare pentru a începe activitatea, de aceea am fost puțin descurajată și am încetat să mai caut. De atunci, am străbătut orașele lucrând orice îmi aducea un venit, eu fiind independentă de la o vârstă fragedă.

Într-un final am ajuns și în Timișoara, unde m-am stabilit și unde după o perioadă bună de timp am reușit să îmi găsesc un job cu un venit stabil, pentru o viață decentă și anume am activat ca hostess la casino Wettpunkt, Eldorado.  La moment locuiesc în Anglia, cum îmi place să o numesc “ țara mea adoptivă”  unde tot aici mi-am găsit jumătatea și sunt fericită alături de partenerul meu Tom, cel care mă susține în călătoria mea spre succes încă de la început.

Este o fire artistică, interesată de tot ce e frumos și cu o personalitate puternică. Ambiția Gabrielei este fără margini și recunoaște că în toți anii de activitate a reușit să crească profesional datorită investiției în propria dezvoltare.

 Am studiat Micropigmentarea sprâncenelor prin 6 tehnici diferite, de la arhitectura și stilizatul lor până la powdering, microblading fir cu fir, ombre, sombre și hybrid.

  • Micropigmentarea pleoapelor: eyeliner infracilial și classic;
  • Micropigmentarea buzelor prin 3 tehnici diferite: pudrat, ombre și efect intens de ruj.

Tehnica powder este cea mai căutată, cel puțin în rândul clientelor mele pentru că a evoluat foarte mult. Acum există mai multe modalități de a crea această tehnică în așa fel încât să se potrivească pentru toate categoriile de femei, plus că se poate executa pe toate tipurile de ten.

Succesele vin pe rând!

Ultimul campionat la care am participat a fost WORLD LASH CHAMPIONSHIP VENICE 2021 la categoria Master organizat de către Loredana Atanasiu. Am fost nominalizată cu 3 premii, două dintre acestea cu locul 2 la categoriile powder și laminarea sprâncenelor, iar unul cu locul 3 pentru henna. În ciuda a tot ce se întâmplă global, am participat și la competiția TIK TOK AROUND THE WORLD organizat de către Giovanni Maralldi, unde am fost nominalizată cu locul 1 pentru laminarea sprâncenelor și locul 2 pentru henna.

Dar totul a început cu primul meu campionat LASHFEST 2018 organizat de Corina Turcuman. Atunci mi s-a dezvoltat interesul de a participa, iar ca junior am fost nominalizată cu locul 1 pentru tehnica Powder și Microblading, locul 2 pentru stilizarea cu henna și am primit cupa- the best technical work “fashon eyebrows”- din partea Larisei Tănase.

Eu consider că toate campionatele sunt importante căci pentru fiecare în parte ne antrenăm și practicăm intens. Totodată, ne perfecționăm mâna de lucru și acumulăm cunoștințe noi. Eu de fiecare dată mă pregătesc cu trainerii la care am făcut cursuri. De exemplu, Larisa Tănase face câte un grup pentru noi participantele unde ne punem lucrările, iar ea ne ajută cu sugestii constructive pentru fiecare în parte. Chiar în această perioadă mă pregătesc pentru un alt campionat- Germanybestlash&bro, organizat de Violeta Onea.

Am fost premiată cu locul 1 în micropigmentarea buzelor și a sprâncenelor Special award, unde am luat Coroana.Tot la Germany Best Lash&Brow Championship 2021.

Recent, am fost nominalizată și cu alte 5 premii: locul 1 pentru Henna brow, locul 2 pentru tehnica powder și lips micropigmentation, locul 3 pentru powder și lips micropigmentation. Am participat cu mai multe lucrări și mă bucur enorm de mult pentru fiecare rezultat obținut.

Dacă vrei să fii cel mai bun, trebuie să înveţi cum să faci asta, de la cei mai buni”!

Cursurile de perfecționare mi le aleg în funcție de necesitățile pe care le observ că publicul are nevoie și situațiile cu care mă confrunt zi de zi. În primul rând, măcar un masterclass pe an este necesar pentru a învăța noile trenduri în micropigmentare-colorimetrie, pigmentologie, corecții.

  • Am studiat tehnica powder pixeli cu PMU EXPERT-UL LARISA TĂNASE, fiind perfectă pentru cine își dorește un rezultat natural al sprâncenelor.
  • Îndepărtarea lucrărilor vechi, Tattoo remover cu Teodora Natalia Draghici.
  • Am făcut perfecționări în stilizarea sprâncenelor cu henna, alături de Lilia Hanganu.
  • Mi-am perfecționat tehnicile de stilizare a sprâncenelor naturale cu trainer-ul Camand Ramzian.
  • De curând, am absolvit cu succes cursurile de îndepărtare cu laserul și altul de îndepărtare cu substanțe, în cadrul Academiei Simetric cu Larisa Tănase.
  • Ultima tehnică studiată a fost o ambiție de a mea și anume hairstroke ( fire cu ajutorul aparatului de micropigmentare), cu Cornelia Copăceanu.

Chiar dacă mereu a avut susținerea celor apropiați, nu i-au pus totul pe tavă. A fost educată în aşa fel încât să poată obţine singură ceea ce vrea.

Unul din momentele dificile în evoluția mea profesională a fost atunci când eram înscrisă la cursurile de masterclass cu Larisa Tănase  și mă pregăteam pentru primul meu campionat, live lash fest organizat de Corina Turcuman, iar în acea perioadă mama mea s-a stins din viață. A fost un mixt de emoții, greu de descris. De aceea, din acel moment eu numesc momentele dificile, provocări, gândind astfel pot trece peste acestea cu brio.

Ce m-a determinat să nu renunț? Știam că mama mea nu ar fi vrut acest lucru, ba chiar să dau tot ce am mai bun. Am avut susținere din partea oamenilor minunați din viața mea, familia care este alături de mine emoțional, partenerul meu care mă susține la fiecare pas, mentorul meu, Larisa Tănase, trainerii și clientele ce au un rol foarte important în evoluția mea și cărora le mulțumesc din suflet.

Adoră meseria sa deoarece îi dă libertatea de a crea mereu ceva nou, iar ambiția și curajul au ajutat-o să obțină întotdeauna rezultate remarcabile.

Consider că dacă ai pasiune pentru ceea ce faci, nu va fi niciodată greu. Pregătirile intense, cursurile, campionatele și congresele sunt o plăcere atunci când iubești acest domeniu. Cât despre calitățile pe care trebuie să le posede un dermopigmentist, consider că e nevoie să fii creativ, să ai ambiție, dorință, să ai un mentor, să fii responsabil, să nu te oprești din a investi în cunoștințele tale și să crezi în tine.

Dacă unii specialiști se mulțumesc cu un curs, două de perfecționare, pentru Gabriela învățarea continuă capătă importanță și o nuanțare mai puternică. Citatul: „Oricine renunţă să înveţe este bătrân, chiar dacă are 20 sau 80 de ani. Oricine continuă să înveţe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viaţă este să-ţi păstrezi propria minte tânără”, o caracterizează în totalitate, iar cunoștințele noi stau la baza succesului.

În domeniul micropigmentării și nu numai, lucrurile evoluează într-un mod accelerat. De aceea și noi ca specialiști trebuie să ținem pasul dacă ne dorim cliente mulțumițe care să revină cu încredere. Eu iubesc când pun zâmbete pe chipul clientelor mele, știind că am luat cea mai bună decizie împreună cu ele. Acest lucru nu îl poți realiza cu adevărat și pe durată nedeterminată, dacă nu te perfecționezi.

O zi din viața Gabrielei Rotundu, arată astfel…

Atunci când am timp, pictez. Stilul meu de a picta este același ca și atunci când creez machiajul semipermanent. În pictură ca și în micropigmentare sunt reguli bine stabilite pentru a avea un rezultat de calitate. Acestea două mai au în comun că de la o lucrare la alta descoperi câte ceva nou și niciodată nu devine monoton.  În cazul picturii îmi creez o poveste pe care mai apoi o pun pe pânză folosind culorile potrivite, fiind tot mai aproape de mesajul pe care doresc să îl transmit.

În cazul micropigmentării, povestea este clienta, iar în timpul consilierii profesionale îmi dau seama de stilul de viață și de ea ca persoană, apoi următorul pas este să creez sprâncenele potrivite personalității sale.  Orice om are o poveste și un mod de exprimare, însă uneori  suntem înțeleși greșit din cauza că poate unul din elementele după fața noastră nu ne ajută, ca și cum ceva ar lipsi. De aceea, inventarea machiajului semipermanent este uimitoare prin multiplele avantaje pe care ni le poate aduce.

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6