div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Secretul unei relații fericite? Află care sunt regulile de care trebuie să ții cont!

Chiar dacă avem tendința de a crede că le știm pe toate, realitatea ne demonstrează faptul că, oricâte experiențe am avea, tot vom avea câte ceva de învățat de pe urma lor. Înainte de a fi într-o relație, trebuie să fii convinsă de faptul că asta îți dorești și că nu mai ai sentimente față de fostul iubit. 
Putem avea o relație doar de dragul de a uita de fostul partener și de a ne rezolva anumite traume, însă adevărata rezolvare este în interiorul nostru. Oricât de clișeic ar suna, trebuie să te iubești mai întâi pe tine pentru a fi capabilă să oferi din iubirea ta și altcuiva. Credeai că știi toate secretele pentru a avea o relație cu persoana potrivită?

Află care sunt regulile de care trebuie să ții cont!

Realizezi importanța dragostei în viața ta

Atunci când iubim, o facem cu tot sufletul și ne dedicăm partenerului pe care îl avem. Însă, dacă este vorba doar despre o atracție fizică, atunci putem discuta despre o situație efemeră și care nu poate avea viitor, asta în cazul în care partenerii își doresc contrariul. Cu toate acestea, iubirea adevărată o descoperi atunci când realizezi că ea este cea care te ajută să treci peste momentele dificile în viață. Chiar dacă poți avea parte și de parteneri toxici, care să te consume, în cazul iubirii adevărate lucrurile nu stau chiar așa.

Folosești gelozia în avantajul tău

Gelozia poate apărea oricând într-o relație, indiferent de stadiul în care tu și partenerul vă aflați. Sentimentul de gelozie este unul destul de intens și care te poate face extrem de confuză, atât cu privire la partener, cât și cu privire la propria persoană. Însă, o poți folosi și în avantajul tău. Poți face asta înțelegând mult mai bine care este cauza care a dus la gelozie, dar și controlându-ți aceste stări.

Nu te mai gândești atât de mult la propria persoană

Când nu suntem într-o relație, este de la sine înțeles să ne preocupăm de propria persoană, în special de carieră. Însă, atunci când suntem într-o relație, lucrurile se schimbă, iar atenția noastră este îndreptată și către partener, implicit către fericirea lui. Cu ajutorul unei relații, înveți să te gândești și la alte persoane, dar și să faci eforturi pentru a fi dispusă la compromisuri, care știm și noi cât de dificile pot fi uneori.

Împărtășești aceleași valori cu partenerul tău

Când ești într-o relație, este important să ai aceleași valori și principii de viață cu partenerul tău. Mai precis, dacă el își dorește să aveți un copil, iar tu nu, va fi destul de greu să ajungeți la un numitor comun. Același lucru se poate întâmpla și în ceea ce privește căsătoria. Este important ca, încă de la început, să discutați aceste aspecte și să vedeți dacă într-adevăr vă potriviți. Desigur, pe parcursul vieții, oamenii se schimbă și este de la sine înțeles, însă valorile rămân cu ei. 

Acorzi timpul tău doar persoanelor care merită

De-a lungul vieții, din dorința de a avea cât mai multe experiențe, avem tendința de a ne implica și în relații care încă de la bun început știm că nu funcționează, avem parteneri toxici sau nu vrem să facem compromisuri. Însă, trebuie să îți dai seama de faptul că timpul este extrem de prețios și el nu poate fi recuperat, oricât de mult ne-am dori. Astfel că, acordă din timpul tău doar persoanelor lângă care simți că poți avea un viitor. 

Apreciezi viața așa cum este

Stresul de la locul de muncă, problemele din viața personală sau din familie își pot pune amprenta asupra noastră și ne pot face să ne izolăm. Oricât de grele și complicate ar fi situațiile de care avem parte în viață, noi ca oameni suntem construiți în așa fel încât să trecem peste, chiar dacă nu ne dăm seama de asta. Iar în momentul în care îți apreciezi viața așa cum este și ești împăcată cu propria persoană, ești pregătită și pentru o relație.

Sursa- https://www.elle.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Relații&cuplu

 Află care sunt pericolele ce pot apărea dacă nu faceți sex o perioadă mai lungă

Absenţa sexului într-o relaţie poate avea numeroase efecte asupra ambilor parteneri, iar unele dintre ele pot ameninţa însăşi fundaţia cuplului. Descoperă care sunt cele mai grave 6 pericole pentru cuplu dacă nu faceţi sex o perioadă mai lungă. Studiile despre sexualitatea în cuplu au descoperit o legătură clară între fericire şi frecvenţa sexului. Cuplurile fericite

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6