Se spune despre ele că ar fi „scorpii ”! Top 3 zodii de femei geloase şi posesive.

Doza de răutate în ceea ce priveşte comportamentul în relatiile de zi cu zi poate fi mai mică sau mai mare, în funcţie de context. Există, însă, femei care par că au în sânge gelozia şi posesivitatea, iar ele se remarcă inclusiv din punct de vedere astral. Printre cele mai rele şi răzbunătoare zodii de femei se numără Peşti, care are o capacitate uimitoare de a manipula, mai ales în relaţia de cuplu.

Iată care sunt cele 3 zodii de femei considerate a fi „scorpii întruchipate”, potrivit zodiata.com.

Femeia scorpion

Nemiloasă. Aşa poate fi descrisă într-un cuvânt nativă Scorpion. E suspicioasă fiindcă e convinsă că toată lumea are ceva împotriva ei, că mereu încearcă cineva să îi facă un rău. Îi place să umilească, să te facă să te simţi inferior doar pentru a-şi hrăni orgoliul. Iar dacă cineva îndrăzneşte să o contrazică trebuie să se aştepte la replici acide. Este extremistă şi nu face niciodată compromisuri, în schimb se răzbună cumplit!

Femeia Peşti

Persoană născută în zodia Peşti este manipulatoare. Prin atitudine, prin cuvinte. Lasă impresia că este blanda şi că are doar intenţîi bune, dar în realitate este o scorpie atunci când se enervează. Atacă violent fără să se gândească la faptul că poate răni. În acele momente iese la iveală egoismul sau. Face pe victima pentru că nimeni să nu bănuiască planurile diabolice de răzbunare pe care le ticluieste în amănunt.

Femeia Taur

Răzbunarea îi face plăcere. Nu pentru că e rea prin definiţie, căci are şi partea să bună, ci pentru că e tentată să se victimizeze şi atunci are nevoie de un mod prin care să îşi recladeasca orgoliul rănit. Este capoasa, lipsită de orice raţiune şi logică. În relaţii, este posesivă şi foarte geloasă şi nu iartă niciun pas greşit. Invidia este, probabil, unul dintre marile sale păcate, iar de aici până la a-şi trăda prietenii e doar un pas.

Sursa- https://clickpentrufemei.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Horoscop

Zodiile femeilor infidele: 5 semne din astrologie care sunt mai predispuse să înșele

Preconcepția că mai mult bărbații înșală este greșită. Și femeile o fac, poate în egală măsură, mai ales în zilele noastre, în epoca femeii moderne! Femeile născute în anumite semne zodicale sunt mai predispuse să înșele, dar există și zodii care nu ar înșela niciodată! Pentru ca o relație să dureze, trebuie să existe multă

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6