div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Sănătate în fiecare picătură de ulei esențial! Cristina Lungu, aromaterapeut: Am reușit să tratez problemele de sănătate a copilului

Folosite cu câteva mii de ani în urmă pentru vindecarea bolilor, uleiurile esențiale au fost cele care au adus multiple beneficii celor care aveau nevoie de ajutor pentru tratarea diverselor afecțiuni. Mai mult, au fost utilizate cu succes în cadrul organizării unor ceremonii religioase sau pentru păstrarea conservelor intacte. S-a ajuns ca un singur strop să aibă un potențial spectaculos în sfera medicală sau pentru rutina zilnică personală de acasă. Cea care aduce lumină și sănătate cu ajutorul uleiurilor esențiale este Cristina Lungu mamă a 3 copii,  pasionată de tot ce e artă,  natură și DUMNEZEU.

Am finisat universitatea de Design Interior și artă, Am făcut cursuri de: Bucătar, Cofetar,Aromaterapeut,Maseur,Nutrienționist, Contabil. M-am născut în raionul Cahul, la moment trăiesc apoape de Chișinău pe lîngă cea mai frumoasă aleie a Codrilor Moldovei! Pînă să activez cu uleiurile esențiale, făceam invitații, bomboniere și tot ce ține de decorul unei nunți!

Viroză, tuse, febră sau nas înfundat-sunt problemele cu care se confruntă orice mămică. Cristina nu este o excepție, iar din dorința de a dărui sănătate familiei sale, a renunțat la tratamente obișnuite și a descoperit că aceste uleiuri esențiale sunt șansa pentru a renunța la medicamente.

Povestea mea în lumea uleiurilor esențiale a început atunci când m-am confruntat cu problemă a unuia dintre copiii mei: răcea foarte des și medicul era nevoit să-i prescrie siropuri antitusive adesea și antibiotice ceea ce m-a pus pe gânduri. Așa a început căutarea metodelor alternative de tratament și a remediilor naturale pentru răceală. Uleiurile esențiale și au făcut loc printre cele descoperite și în curând am decis să mi achiziționez un set Young living “Premium starter kit cu difuzorul Dewdrop”. Într-un final am reușit să scăpăm de problemele de sănătate ale copilului meu aplicându-i uleiul pe tălpi combinînd procedura cu difuzarea lui.

Cum v-au schimbat uleiurile esențiale obiceiurile cotidiene?

Pe mine uleiurile m-au ajutat să scap de probleme de respirație chiar de la prima folosire, iar în prezent, întreaga noastră familie se bucură de imunitate întărită, gata să facă față provocărilor!

Frankincense. Tamaia. Unul dintre cele mai bune uleiuri pentru piele. Netezește pielea. Tamaia este un ingredient important în uleiul Brain Power. Pune-l in diffuser în timpul rugăciunii pentru a te ajuta să te concentrezi și pentru un scop anume.

Lavender. Lavanda. Este un ulei de relaxare. Pune-l în diffuser pentru aroma sa calmantă și liniștitoare. Relaxează-te adaugând câteva picături în cada cu apă înainte de culcare. Unul dintre uleiurile cele mai importante pentru piele. Este supranumit “cutitasul elvetian multifuncțional” al uleiurilor esențiale pentru că are foarte multe întrebuințări. Pe unii îl calmează și-i trimite la culcare, altora le dă energie.

Peppermint. Menta. Buna pentru confortul gastro-intestinal. Promovează un scaun sănătos și funcționarea sănătoasă a stomacului. Ajută la menținerea eficientă a tractului digestiv. Poate să îmbunătățească performanța în timpul exercițiului fizic.

Purification. Purificator. Pune-l în diffuser pentru a curăța aerul și a elimina mirosurile. Adaugă-l unui ulei vegetal pentru a hidrata pielea sau pentru un masaj al picioarelor. Pune-l într-o sticlă cu pulverizator pentru a ține la distanță insectele când ești afară.

Thieves. Hoții. Ajută la întărirea sistemului respirator și menține organismul într-o stare generală de bine. Aplică-l la talpă pentru întărirea sistemului imunitar.

Lemon. Lămâie. Aroma sa de citrice îmbogățește gustul mâncării și al apei. Este un ingredient important în NingXia Red. Întărește sistemul imunitar.

PanAway. Aplică după exerciții fizice pentru a relaxa mușchii. Are o aromă stimulantă. Aplică pe spate sau pe gât pentru o experiență aromată. Ajută la uniformizarea culorii pielii sănătoase.

Copaiba. Promovează o stare de bine generală. Întărește aproape orice sistem din organism. Este un ulei excelent pentru piele.

DiGize. Cel mai bun ulei pentru susținerea sistemului digestiv. Aplică 1-2 picături pe burtă după fiecare masă. Ia-l împreună cu Essential zyme pentru o stare de bine generală.

RC. Respiratory Care. Întărește sistemul respirator. Pune-l în diffuser 3-4 picături. Conține eucalyptol. Aplică-l la talpă și pe piept. Creează o atmosferă de confort.

Stress Away. Combate stresul din viața de zi cu zi. Stress Away este primul produs care conține o combinație unică de uleiuri esențiale de limetă și vanilie pentru eliberarea de stres. Stress Away conține și copaiba și lavandă pentru a reduce rigiditatea mentală și a restabili echilibrul. Incluzând ingrediente puternice din plante, precum cedrolul ce poate fi întâlnit în lemnul de cedru și eugenolul care apare natural în vanilie, Stress Away poate induce relaxarea și reduce stresul ocazional.

Orange. Portocala mai este supranumit și uleiul fericirii. Pune-l în diffuser 5-8 picături de câte ori ai impresia că ai nevoie de un pic mai multă bucurie în viața ta sau vrei să-ți aduci aminte de momente plăcute.

Referitor la sezonul de viroze recomand acest set întreg.

Întrebată de ce oamenii pot fi siguri de aceste uleiuri, Cristina a spus că acestea sunt calitative din următoarele motive:

1. Firma Young living- are fermele ei personale adică de la sămânță până la strângerea recoltei și a uleiului,  e original al firmei tot procesul sămânța pîna la sigiliu!

2. Uleiurile sunt concentrate, naturale și cu aceste uleiuri multe dintre clinici, spitale din America le folosesc ca și tratament.

3. Această firmă de uleiuri are multe certificate și e o firmă de încredere global!

Pentru a vedea principalele beneficii ale unui ulei esențial trebuie să știi care sunt cele mai iubite sortimente ce au adus vindecare și liniște, datorită proprietățiilor miraculoase.


La moment îmi cresc cei trei copilași, îmi fac rolul de femei în această lume încurajez, îmbărbătez pe cei care au nevoie de asta, îmi place enorm de mult să investesc în oameni, să discut să comunic să-i ajut moralul să mă rog pentru ei și să le fiu alături oamenilor în momente dificile, apoi încerc să îmi fac rolul bine și frumos de soție și mamă și gospodină acasă pentru că femeia înțeleaptă zidește familia și casa! La moment ajut oamenii spirituali și îmi place această temă cel mai mult dar și încerc să ajut si fizic cu sfaturi, idei pe sfera sănătății și  nutriției  cu uleiuri esențiale! Putem folosi chiar și când copilul e nou născut dar cu foarte mare atenție și respectând regula de diluație a uleiurilor esențiale. Pentru copii recomand până la vârsta de un an să folosim uleiurile doar în difuzor doar la strictă necesitate sau urgență putem folosi la talpă dar cu diluație maximă!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi cu produse pe bază de plante! În cazul în care ești nedumerit de efectele sau modul de administrare, Cristina îți va oferi toate informațiile necesare pentru a te convinge că merită fiecare picătură din sticluță.

Viața mea și a familiei mele s-a schimbat într-un mod naturalist de abordare a anumitor momente care se întâmplă în corpul nostru cât și a copiilor noștri! Mi-am dat străduința la maxim să fac schimbarea aproape total de când am descoperit aceste minunate uleiuri și metode naturale pentru sănătate, corp și casă. Această călătorie în lumea naturalistă a uleiurilor esențiale a început în urmă cu cinci ani și de atunci nu folosim antibiotice, doar am folosit în cazul în care viroză era extrem de dură și uleiurile nu făceau efect mai rapid ca și antibioticul dar în general în orice situație în primul rând o tratăm cu uleiuri esențiale!

Ai grijă de tine și de cei dragi cu produsele Oil.still- Un suflu al naturii distilat în picături de ulei esențial.

Instagram/ oil.still

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6