[geot country="Romania"] [/geot]

Cum să te menții în formă când mai ai și o pasiune dulce de urmat. Să scapi de kilogramele în plus după trei nașteri este posibil! Interviu cu Victoria Panfil, o mămică din Capitală care este dovada vie că pasiunea pentru gătit nu se reflectă în oglinda ei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
victoria bargan panfil despre pasiunea pentru gătit
Femeile câştigă multe kilograme în cele 9 luni de sarcină, atunci când mănânci de toate pentru că ai o poftă nebună. Victoria Panfil, o tânără mămică din Capitală, a revenit la silueta ei de altă dată după ce a adus pe lume 3 copii. Ca multe alte mămici, a descoperit pe perioada maternității pasiunea pentru a găti în casă.

Ca și pentru fiecare gospodină cea mai mare provocare este ce gătesc astăzi? Din dorința de a mânca cât mai sănătos, petrec câteva ore în bucătărie. Familia mea este încântată atunci când au parte de o diversificare în bucate. Deseori prepar în funcție de poftele celor mici, alte ori la dorința mea și a soțului.E o provocare să rezist tentațiilor și să nu gust cât de puțin din ceea ce gătesc. De aceea depun efort în fiecare zi și ies la plimbare. Mersul mult pe jos mă ajută să-mi mențin tonusul.

Mamă pentru 3 copii, soție, gospodină și nu în ultimul rând…femeie! Victoria încearcă să le împace pe toate pentru a fi prezentă în viața fiecărui membru din familie.

victoria bargan panfil

A fi mămică este un sentiment extraordinar, iar eu trăiesc triple emoții în fiecare clipă. Vreau să vă zic că este greu dar nu imposibil. Încerc să gestionez timpul timpul liber în favoarea lor. Până când îmi reușește. Dorință să fie căci noi femeile le putem face pe toate.

 

Cunoaște secretul gastronomiei încă de mică, atunci când mama și bunica ei găteau diferite bunătăți în familie. „Indiferent ce dezastru iese în bucătărie, perseverența e mama succesului” susține Victoria.

În copilărie foarte des eram răsfățați cu deserturi de casă. Țin minte că, așteptam cu nerăbdare weekend-ul și o admiram pe mama cum ne cocea dulciuri. Pe atunci nici nu visam că voi ajunge să o fac și eu cu atâta pasiune. Totul a început în anul 2010 cu prima mea sarcina. Aveam mereu pofte de ceva dulce, iar timpul liber pe care îl aveam îmi permitea să pregătesc ceva gustoșel. Așa s-a născut dorința de a experimenta zilnic diferite rețete, cât mai sănătoase și variate.

 În bucătărie este nevoie de talent, răbdare, multă muncă și nu în ultimul rând de dragoste şi pasiune. De unde te inspiri pentru toate rețetele delicioase?

Nu am făcut cursuri de bucătar. Am finisat liceul Ginta Latină cu profil de arte, o spun cu admirație și respect pentru instituția dată pentru profesorii ce m-au învățat. Am absolvit universitatea U.T. M. Design Vestimentar. După finisarea studiilor am plecat cu soțul peste hotare pentru o bunăstare financiară mai bună, iar apoi am revenit în Moldova. De aceea, în majoritatea cazurilor mă inspir din ceea ce văd pe internet, bloguri culinare, am și rețete cumpărate, dar întotdeauna le adaptez după gustul meu. Puțină savoare, iubire și pasiuni…toate contribuie la un rezultat final uneori chiar peste măsura așteptărilor mele.

Condimentează fiecare desert cu multă dragoste, pasiune și fantezie, iar rezultatele postate regulat pe rețelele de socialezare,  pur și simplu te cuceresc.

Totul se învață în timp. În fiecare perioadă a vieții mele au apărut persoane ce și-au adus un mare aport și au lăsat amprentă frumoasă asupra pasiunii mele. Prin intermediul dvs le spun un mare mulțumesc fiecăruia în parte.

Multe gospodine au secrete ascunse în bucătărie pe care le țin ascuns. Eu pot să spun doar că, în cazul meu totul vine din interior, trebuie să îți placă, să iubești ceea ce faci doar atunci totul se va primi. Deseori, fiind întrebată de ce la unii nu le reușește exact prepararea unui desert ca al meu eu le răspund- „Dulciurile iubesc cântarul”. Dacă dorești să faci un desert nu uita să cântărești ingredientele, să le amesteci armonios și să condimentezi cu multă multă dragoste. Astfel, o să vă bucure ochii și papilele gustative ceea ce mâncați.

Psihologiii susțin că gătitul este o terapie care ajută oamenii să își seteze un scop, să se concentreze asupra îndeplinirii lui, iar la final să obțină satisfacția unui lucru fenomenal realizat de propriile mâini.

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 8

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6