Ruxandra Zaharia, femeia de afaceri care pune suflet în tot ceea ce face!

Frumoasă, carismatică și puternică, Ruxandra Zaharia se numără printre femeile care niciodată nu s-a împăcat cu gândul că nu le poţi avea pe toate. Și-a lansat o afacere de succes în domeniul beauty,  care îi dă zi de zi un sentiment de împlinire și satisfacție. Fiind o muză în industria frumuseții, de mai bine de nouă ani este preocupată ca clientele care îi pășesc pragul salonului, să beneficieze de cele mai bune servicii. Echipa Isecrete a reușit să descopere o femeie elegantă, cu o personalitate demnă de admiraţie și opinii asumate.

Singură împotriva tuturor! Februarie 2011: Eu, 24 de ani, funcționar bancar cu o funcție impunătoare pentru acea vreme: Relationship Manager Întreprinderi mici și mijlocii și cu un viitor bine stabilit: #lifegoal Director de sucursala în maxim 5 ani! Dar ce mândră și încrezătoare eram.

Viața însă nu avea același plan pentru mine sau poate eu nu credeam suficient în “țelul” meu! De ce? Pentru că martie 2011 avea să îmi schimbe viața. Mutată în casă nouă, zonă nouă și fiind o fire destul de cochetă am descoperit un salon de înfrumusețare fix în complexul în care locuiesc. Fericire mare că am totul “la botul calului” până când am anunțată ca se închide dacă nu reușește să îl vândă cât mai repede. În prima fază am trecut cu vederea peste aceasta veste, iar viața mea a continuat cu același scop: director de bancă până în ziua în care pentru un moment am avut o “sclipire” : oare există vreun job ce îmi place mai mult? Și dintr-o dată în minte mi-a venit următoarele cuvinte: SALONUL! SE VINDE! De aici a plecat totul!

A urmat un credit bancar pe 10 ani, mult ajutor financiar din partea părinților și în martie eram mândră proprietară a unui salon de înfrumusețare, deși sprijin moral nu am avut din partea nimănui: ești prea mica, nu știi în ce te bagi, te vor manca de vie, lucruri ce și eu am ajuns să le cred în scurt timp când totul se prăbușea în jurul meu: datorii, demisii, controale și multe alte dezamăgiri.

Ghidată de două principii – profesionalism şi calitate, inspiră femeile să se iubească, să muncească oricât de greu nu ar fi și să-și urmeze visul!

O fire destul de bătăioasă si orgolioasă nu am vrut nici un moment să ofer satisfacție nimănui și să aud “ți-am spus eu”! Niciodată nu am renunțat când mi-am dorit ceva și am luat orice concurență sau cuvinte descurajatoare ca pe un impuls, drept urmare era momentul să schimb ceva sau tot visul meu se spulbera!

Mai 2014…primul curs de extensii de gene! În mintea mea a fost: wai, Ruxandra, în ce naiba te-ai băgat?! Dar tu nu ai răbdare! Ce-ți veni cu domeniul acesta, tu nu vei fi niciodată la fel de bună ca moldovencele”,  și totuși universul plănuise să îmi demonstreze contrariul sau poate subconștientul meu care, la acel moment, nu știam că există. În următorii ani viața mea profesională a început să prindă contur, setea mea de cunoaștere era din ce în ce mai mare (aș fi făcut toate cursurile din lume și încă șs face deși am ajuns la un număr impresionat de 65 de cursuri, conferințe și webinare). Într-un final am început să ies din zona mea de confort și să realizez că pot ajunge atât de departe cât îmi doresc.

Frumusețea se naște din echilibru, iar succesul apare atunci când te aștepți mai puțin. Dar așa cum ambiția și determinarea de a face ceva frumos au dominat, Ruxandra a privit toate obstacolele drept lecții de viață ce au făcut-o mai puternică și mai aproape de scopurile sale.

Nu pot nega însă că au existat și multe “declicuri” si momente grele, dar atunci când ai oamenii potriviți lângă tine nimic nu este imposibil. Anishoara Botnariuc, Galustyan Cristin, Luciana Nicoara- ei au fost și sunt oamenii “cheie” din viața mea, ce au apărut la momentul potrivit! Au trecut 9 ani din viața mea, ani minunați, în care am cunoscut oameni incredibili, în care nu am simțit o zi că muncesc și acum pot spune că am înțeles ce înseamnă “puterea gândului” și cum se aliniază universul pentru “scopul tău” chiar și atunci când tu “ești pe altă planetă “.

Dar, pe lângă ambiția și munca enormă depusă, am avut parte de oameni minunați în viața mea ce nu m-au lăsat să renunț sau într-o singură frază: ”Dumnezeu mă iubește enorm, mereu mi-a găsit rezolvare indiferent la cât de grea a fost situația”.

“Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor” Eleanor Rosevelt

În salon, se oferă servicii de stilizare gene prin extensii și laminare, cursuri extensii de gene, cursuri laminare gene, stilizare sprâncene prin dermopigmentare, laminare sau henna, cursuri arhitectura sprâncenei, cursuri laminare sprâncene. Adiționale avem servicii de masaj și întreținere corporală, Cosmetică și tratamente faciale.

Nu am visat vreodată să ajung aici, pentru mine inițial a început strict ca o afacere mică, un salon de cartier. Sunt o fire ambițioasă, îmi place să fiu înconjurată de oameni, îmi place să-i ajut, iar întreaga mea academie este construită pentru avatarul meu de client: să ofer clientelor și cursantelor mele exact ceea ce mi-am dorit eu sa primesc la început de drum.

Își practică meseria cu profesionalism, având o experiență vastă în acest domeniu, dar și cursuri de perfecționare prin diverse colțuri ale lumii.  Este preocupată în primul rând de nivelul de mulțumire pe care îl exprimă clientele la finalul oricărei lucrări, iar satisfacția reprezintă  rodul muncii de până acum.

Am participat la mai multe evenimente de cât am organizat. Am fost speaker în conferințe atât naționale cât și internaționale, dar și jurat in competiții din domeniul extensiilor de gene. Pentru mine aceste evenimente au reprezentat o rampă de lansare dar și o oportunitate de a lega noi prietenii și noi parteneriate de afaceri.

Cât despre evenimente organizate, primul a fost în Ianuarie 2021, o conferință dedicată extensiilor de gene și laminarii genelor și sprâncenelor, ce a avut ca scop ridicarea standardelor din acest domeniu în România și promovarea lash artiștilor locali. După succesul avut, alături de Ana Botnariuc am decis ca acest eveniment să devină o tradiție în fiecare lună-Ianuarie.

Dacă pentru unii concurența înseamnă bătălie sau furie, Ruxandra privește lucrurile cu totul altfel.

Tocmai aici este cheia succesului: concurența. Fără ea nu aș fi evoluat! Concurența te face competitiv și te ajută să ai cele mai faine idei, cel puțin pe mine. Sunt de părerea că fiecare avem nișa noastră de piață și că o colaborare între “concurente” ajută mult mai mult decât o invidie și o ură reciprocă.  Totodată, cel mai mult mă ajuta latura mea umană, dedicarea 100% și suportul necondiționat oferit cursantelor mele.

Are planuri mărețe pentru viitor și nu se teme de provocări, pentru că știe să le facă faţă în cel mai strălucit mod.

Sunt foarte mândră de pregătirea mea: pot să declar că am atins peste 80 de cursuri, webinare și evenimente dedicate domeniului meu. Dar, sunt ferm convinsă că mereu există loc de mai bine, mai ales când devii trainer. Poate că informația la un moment dat stagnează dar este important când ești mentor pentru ceilalți să știi cum să redai informația, cum să o explici pe interesul tuturor. Nu este suficient doar să o cunoști pentru tine și cum te poți perfecționa în acest aspect? Participând la cât mai multe cursuri și evenimente.

Vezi galeria foto!

Facebook/ Evident Lash Academy

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6