Roxana Țăpîrdea, femeia care a făcut o afacere din pasiune pentru frumos!

„Marile realizări sunt atinse nu prin putere, ci prin perseverență”!

Viața este plină de surprize și nu știi niciodată când vrei să te reinventezi ca persoană. Deși este un proces dificil, rezultatul merit absolut fiecare moment de efort! De acest lucru s-a convins și timișoreanca Roxana Țăpîrdea, care după 15 ani de activitate în domeniul farmaceutic a avut curajul să înceapă o nouă călătorie profesională – cea în domeniul frumuseții.

Este o femeie împlinită, mamă a doi copii, îi plac provocările și perfecționarea continuă. Practic, aceste elemente i-au menținut interesul viu pentru domeniul frumuseții, iar perseverența i-a adus succesul.

În 2016 când a apărut primul copil, am decis să renunț la farmacie după 15 ani de activitate și să mă orientez spre domeniul beauty. Am făcut primul curs de make-up la Nikolas Academy din Timișoara sub îndrumarea Danielei Moga. De-a lungul timpului au urmat și alte perfecționări”.

A lua totul de la zero nu e deloc ușor. Cu toate acestea, este ceva fezabil. Ai nevoie de multă răbdare și înțelegere față de tine, să îți acorzi timp și să ai un plan bine pus la punct.

Pasiunea pentru tot ceea ce face o definește pe Roxana Țăpîrdea.

În 2019 am dorit să mă extind, de aceea am urmat primul curs într-un domeniu care se dezvoltă extrem de rapid și anume cel al extensiilor de gene.

Am facut primul curs la Angel Lash&Brow by Francescca Napi din Italia. Ca mentor am ales-o pe Anita Jebelean, o persoană foarte dragă mie, un trainer cu multă experiență și perfecțiune în tot ceea ce face, câștigătoare a numeroase premii și concursuri”.

Învață, învață, învață! Reinventarea nu este ușoară tocmai din cauza faptului că trebuie să înveți de la zero foarte multe lucruri. Roxana s-a făcut remarcată prin ambiție și ingeniozitate. După o serie de cursuri de perfecționare pe care le-a urmat la cei mai buni specialiști, a evoluat profesional într-un timp destul de scurt.

Evoluția mea a fost una foarte rapidă dar odată cu această etapă și cerințele clientelor erau mai mari. De aceea, după 3 luni de la primul curs. am decis să urmez altul mai intens, la același specialist. Anita m-a susținut în tot acest timp, iar la scurt timp am devenit Lash Artist Angel Lash and Brow”.

Un om care dorește din tot sufletul să schimbe ceva, o va face. Este valabil pentru toate ariile vieții, dar mai ales atunci când vorbim despre o reinventare completă. Cu pași mici dar siguri, Roxana a început cariera sa acasă.

Mi-am deschis acasă un salon, iar în 2020 am decis să mai urmez cursuri de perfecționare în domeniul make-up. De această dată am ales mentorii de la Etiquette Nuti Chelaru make-up artist și trainer renumit la noi în Timișoara și colega ei, Cristina Ramona Chioreanu hair stylist”.

Roxana este o ambițioasă și luptătoare. Nu a renunțat niciodată la visul său, iar învățarea continuă este dovada acestui lucru. Atunci când și-a propus să se dezvolte personal și profesional, a înțeles că este necesar să fie activă.

Dintotdeauna mi-a plăcut să experimentez și să încerc mai multe, iată de ce la scurt timp am urmat și un curs de microblading. A urmat numeroase seminare susținute de cea mai mare academie de extensii de gene de la noi din țară-Ama Lashes unde am cunoscut-o pe Nelly Lupan trainer Ama Lashes, jurat în concursuri internaționale, master trainer laminare și henna Intrigo Milano câștigătoare a numeroase concursuri și campionate.

Împreună cu ea am urmat cursuri de perfecționare volum care mi-a adus titlul ”Luxury Artist Ama Lashes” și laminare gene sprâncene Intrigo Milano.Nelly. Este criticul meu numărul unu, însă îi mulțumesc pentru că, mă ajută să fiu și mai bună”.

Un alt sprijin în cariera mea este Marina Ursu trainer fondator al Academiei Svetlana Nails cu o activitate de peste 12 ani în domeniul nail art (manichiură, pedichiură) cu o dezvoltare continuă datorită participării la diferite cursuri internaționale. Ea mi-a oferit șansa de a mă promova în salonul ei fiind la început de drum. În prezent activez și în salonul Be the Queen din Timișoara al Dianei Iordache, cu un colectiv foarte vesel și amabil”.

Roxana profită din plin de această perioadă, încearcă să facă lucrurile diferit, fără să-i fie frică sau să se gândească că nu va reuși.

Sunt încă la început de drum însă nu mă opresc aici. Sunt mereu într-o continuă perfecționare, iar webinarul de gene absolvit recent cu Corina Turcuman spune totul. Urmează să obțin titlul de trainer în câteva săptămâni. Mă pregătesc acum pentru maratonul de laminare și concursurile/ campionatele care urmează să se desfășoare în domeniul extensiilor de gene.

Este un domeniu greu, anevoios cu multe urcușuri și coborâșuri însă, prin muncă profesionalism, studiu și oameni care cred în mine sunt convinsă că, voi reuși tot ce mi-am propus”.

Roxana, îți mulțumim pentru interviul acordat!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6