div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Roxana Khenafi- 5 ani de performanță în domeniul lash artist. O poveste de succes în domeniul frumuseții!

Roxana Khenafi originară din România, este mamă, lash artist și o femeie curajoasă. Se descrie ca fiind o persoană puternică, empatică și perfecționistă. Pasionată de muncă și își dorește să evolueze în fiecare zi, iar sursa de inspirație o găsește în fiecare clientă care îi pășește pragul.

Am început această meserie de lash artist în urmă cu 5 ani, când aveam un băiețel de câteva luni. Fiind acasă cu bebe, deși am terminat postliceala de asistentă medicală, viața mea a luat o întorsătură la 180 de grade- soțul urma să mă lase și atunci am realizat că trebuie să învăț ceva, pentru a mă întreține.

Așa că m-am înscris la cursuri și deși prima dată nu mi-a plăcut, am avut momente în care am vrut să renunț, câteva persoane atunci m-au încurajat și am mers mai departe în a face meseria de Lashes. Am absolvit cursul de începători de 1 2 3 d, iar după aceasta volum rusesc. Cele mai mari provocări au fost să ajung cea mai bună variantă, în materie de extensii de gene și mi-am propus prin munca de zi cu zi, să fac mai bine.

Abordarea şi alegerea tehnicilor este absolut individuală pentru fiecare clientă. Roxana povestește că începutul nu a fost deloc ușor și că momentele în care a dorit să renunțe la visul său, au fost nenumărate.

Am avut momente în care eram căzută psihic, în care am pierdut totul, casa, dragostea. Și atunci am clacat câteva luni, am luat o pauză de la această meserie. Dar m-am mobilizat și revenit cu forțe proaspete și cu o ambiție mai mare. Pentru că dacă vrei în viață, poți obține nimic nu e imposibil.

Îmi doresc să devin cea mai bună variantă a mea

Pun preț pe calitatea serviciilor, iar clientele apreciază acest lucru și revin de fiecare dată. Cel mai mult în această meserie ador că fac ceea ce îmi place, plus îmi râde inima când văd ce lucrări frumoase în materie de stilizarea ochilor fac.

Mă mândresc cu rezultatele mele, poate în ochii altor stiliști mai am de învățat deși eu asta fac continu, vreau să spun că voi reuși să ajung acolo unde îmi doresc.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6