Rodica Cristov, trainer internațional: În cei 12 ani de activitate am reușit să învăț toate secretele domeniului nail art

Mamă iubitoare și antreprenoare cu o experiență vastă în domeniul nail art, Rodica Cristov pictează frumusețea pe mâinile femeilor. Cu o atitudine profesionistă și determinată, ghidează cursantele spre perfecțiune datorită cursurilor sale. Dedicarea, pasiunea și disciplina sunt cele trei elemente cheie spre succes, din punctul său de vedere, iar ea se află aici pentru a cuceri această industrie. 

De mai bine de 12 ani își începe diminețile cu gândul la muncă și depune maxim efort, astfel încât fiecare femeie care îi pășește pragul să rămână mulțumită de proceduri. Trainer internaţional în frumuseţe ne dezvăluie toate secretele fascinantului domeniu al manichiurii și pedichiurii într-un interviu marca Isecrete.

Am finisat 2 facultăți-Drept și Contabilitate. Am activat în mai multe domenii legate de vânzări, contabilitate și cum în nici una dintre ele nu m-am regăsit, am ales sfera beauty. În 2011 am trecut primul curs de bază însă până atunci mi-am încercat norocul de a lucra, mai puțin profesional din ceea ce văzusem la specialistul meu. Dar fără cunoștințe șansele de a obține rezultatele dorite sunt foarte mici. Eram pasionată de acest domeniu așa că am luat decizia de a studia și a mă perfecționa. Ca să ai succes nu trebuie să te oprești niciodată din a investi în tine și cunoștințele tale. În tot aceștia ani m-am perfecționat și continui să o fac la cei mai buni traineri din România, Rusia, Ucraina.

Rodica este la curent cu toate cerinţele și noile tendinle, iar cursurile sunt create din dorinţa de a oferi celor interesaţi informaţiile esenţiale, atât teoretice, cât şi practice, cerute la ora actuală în orice salon din ţară şi din afara ei.

Sunt trainer internațional. Predau cursuri atât în țară cât și peste hotare.
Cursurile studiate în cadrul @rodicacristov_academy  sunt următoarele:
1.Cursuri de manichiură ( pentru începători cu durata de 5 zile, unde se învață totul de la zero)
2. Cursuri pedichiură ( pentru începători, cu durata de 4 zile, învățăm totul de la zero)

Cursuri avansate ( tehnici cu gel, Polygel, Smart și Fast forms, cu durata de 2 și 4 zile).

Fie că vrei să afli din secretele manichiurii și pedichiurii fără cusur sau vrei să devii, la rândul tău, un trainer de succes, Rodica Cristov instruiește toate nivelurile de pregătire.

Aceste cursuri au un program bine structurat astfel încât elevele să plece cu un bagaj bogat de cunoștințe și desigur cu posibilitatea de activa pe cont propriu imediat după finisare. Toate cursantele pleacă de la noi cu o experiență unică, fiind mai încrezătoare în forțele proprii, iar asta mă bucură mult. Cu siguranță ca și în oricare alt domeniu sunt momente mai puțin plăcute. Le-am avut si eu)) eu- cliente nemulțumite. Însă anume ele m-au făcut să îmi continui drumul, să mă perfecționez și să ajung aici unde sunt. Și nu în ultimul rând soțul, care mereu a avut încredere în mine, m-a susținut să nu renunț și să îmi continui drumul.

Puternică, ambițioasă și atentă la cele mai mici detalii, specialista și-a dorit să atingă un înalt nivel în această industrie, să își facă numele cunoscut și pe plan internațional. A reușit datorită muncii, implicării și susținerii din partea familiei.

Succesul nu vine singur, desigur că sunt și sacrificii. Muncesc până târziu. Uneori și în weekend ( având copil de 3 ani). Când eram însărcinată am muncit până în ultimele zile (10 zile până la naștere).

Când copilul avea 6 săptămâni eu am revenit la muncă. Mereu e nevoie de sacrificii pentru a obține ceea ce îți dorești. Depun mult suflet în tot ceea ce fac. Această profesie necesită răbdare, seriozitate și creativitate, chiar și acasă sunt la serviciu.

Este important să conştientizăm că oamenii de succes nu s-au născut aşa, ci au devenit pe parcurs. Cu dorinţă şi perseverenţă, Rodica a reușit să obțină multe în viață chiar dacă au fost și provocări.

Dacă ar fi să vorbesc despre provocările acestei meserii ar fi  tehnicile noi care apar într-un tempou rapid și trebuie să reușesc să le studiez, analizez și practic, pentru a le împărtăși cu viitoarele eleve. Pentru a face față noilor tendințe este nevoie să ne autoinstruim continuu. Cu un copil mic și familie, deplasările sunt o provocare pentru mine. Însă chiar și așa îmi reușește totul perfect, iar asta nu mă face decât să fiu mândră de mine și să încurajez și alte femei să lupte și să muncească pentru a-și realiza visele.

Instagram/ Rodica Cristov Academy

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6