div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Rihanna va publica o carte autobiografică vizuală

Rihanna a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram care este următorul său proiect și nu, nu vorbim despre lansarea unui nou album sau despre o nouă colecție de machiaj.

Rihanna a anunțat că va lansa o carte autobiografică vizuală – The Rihanna Book – în colaborare cu publisher-ul Phaidon. Cartea, disponibilă în trei ediții limitate, poate fi deja precomandată și costă începând cu 120 de lire sterline. Mai mult decât atât, una dintre ediții – Rihanna: Ultra Luxury Supreme – este deja sold-out.

„Mai mult de 5 ani pentru realizare .. sunt fericită să împărtășesc această colecție de amintiri incredibile”, a scris Rihanna pe Instagram. „Mulțumesc tuturor fotografilor și artiștilor care au contribuit și @phaidonsnaps pentru colaborarea cu mine la publicarea primei mele opere de artă într-o nouă industrie. Pre-comandați cartea acum pe therihannabook.com”.

Potrivit site-ului therihannabook.com, cartea cuprinde 504 pagini cu peste 1000 de imagini care surprind viața și cariera artistei, de la copilăria ei în Barbados până la momente intime alături de cei dragi și evenimente care i-au marcat cariera. Unele dintre imagini nu au mai fost publicate niciodată.

Sursa- https://www.elle.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6