Rihanna renunță din nou la muzică! Vedeta are planuri mari de bussines.

Sharing is Caring 💕😘

Rihanna renunță la muzică pentru a se concentra pe linia de produse de îngrijire a pielii. Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, și-a înregistrat noua linie ca Buff Ryder, iar surse din apropierea ei sugerează că vrea să își construiască un imperiu de beauty după ce pandemia de Covid-19 a distrus industria muzicală, relatează thesun.co.uk.

„Al nouălea album al Rihannei se lasă așteptat la nesfârșit. (Rihanna) Vrea să câștige milioane de dolari cu produse de frumusețe și plănuiește o nouă linie de îngrijire a pielii alături de gama ei Fenty Cosmetics. Brandul ei de lenjerie a înregistrat scăderi ale veniturilor, încât simte că trebuie să bată fierul cât este fierbinte. Ori de câte ori pozează în lenjerie intimă, vânzările cresc”, a spus sursa.

Rihanna a strâns aproape 600 de milioane de dolari din muzică și din brandul ei de beauty Fenty. Ultimul album al Rihannei se numește „Anti” și a fost lansat în 2016. Artista lucrează la un nou proiect, „R9”.

„Fanii vor trebui să mai aștepte pentru R9 deoarece Rihanna își construiește imperiul de frumusețe. Și-a dat seama că poate face mai mulți bani în industria de beauty decât în cea muzicală, în contextul în care vânzările de discuri scad și turneele muzicale nu se mai desfășoară la fel din cauza pandemiei”, a mai spus sursa.

Rihanna a mai renunțat odată la muzică. În 2013 cântăreața originară din Barbados avea în planurile ei conceperea unui copil.

În vârstă de 32 de ani, Rihanna este una dintre cele mai celebre cântărețe din lume. Aceasta a lansat hituri ca „Umbrella”, „Disturbia”, „Russian Roulette”, „Only Girl (In the World)”, „What’s My Name”, „S&M”, „California King Bed”, „Man Down” sau „Diamonds”.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

instagram

postări relevante

postări recente

Top citite

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6