Revista Isecrete la prima aniversare. Destăinuiri din culise!

[Sassy_Social_Share]
Sharing is Caring 💕😘

Astăzi revista isecrete.com împlinește 1 an de activitate. 10 octombrie este ziua în care am lansat o platformă virtuală dedicată femeilor. Numărul 1 (unu) este simbolul întregului, al completitudinii, al unui univers creativ din care facem parte noi, echipa isecrete.

ALINA MÎNDRILĂ, fondatoarea revistei Isecrete:

Acum un an, când am lansat Revista Isecrete nu știam ce mă așteaptă, dar eram fericită ca un copil, căruia îi oferi bomboana preferată.

Nu am avut prea mari așteptări dar, am știut că muncind voi ajunge acolo unde îmi doresc. Eu sunt doar o parte din această lume colorată și minunată, iar împreună cu cei care stau în spatele revistei reușim să aducem în vizorul vostru oameni deosebiți, povești de viață interesante și interviuri cu specialiști de nota 10. 

Involuntar, după 6 ani de televiziune m-am specializat mai mult pe domeniul beauty. Îmi plăcea să fiu la curent cu ultimele tendințe, să aflu sfaturi și recomandări de la specialiști, pentru a informa corect publicul. Asta fac și acum, doar că am trecut de la statutul de angajat la cel de antreprenoare. Însă, munca rămâne aceeași și nu aș schimba pentru nimic starea sufletească pe care mi-o redă scrisul. 

Fiecare poveste de succes pe care o relatez pe revista online, trece prin mine și de multe ori mă umplu de admirație și inspirație! Avem planuri mărețe și știu că, în următorii ani, ne așteaptă atât pe noi cât și pe voi, cititorii noștri fideli, surprize pe măsură.

Mulțumesc ție dragă cititor/re că ești alături și împarți cu noi emoțiile de zi cu zi. Revista Isecrete este o lume virtuală cu povești reale unde poți fi auzit, lăudat, apreciat și ”

ELENA ȚURCANU, redactor/editor revista Isecrete:

Ai secrete? Și eu am. Toți avem. Însă cele mai frumoase secrete, le împachetez cu drag pentru tine, femeie. Te îndemn să crezi în ROZ, în puterea cuvântului scris și în poveștile de viață impresionante, spuse tot de femei care sunt adevărate lecții de viață pentru noi.

Împreună cu Alina, fondatoarea Revistei Isecrete, venim din lumea televiziunii – un spațiu care ne-a format profesional.

După o experiență de peste 10 ani în acest domeniu am cunoscut sute de oameni care, personal, mi-au influiențat într-o oarecare măsură cariera și existența – oameni care azi mi-au devenit confesori, mentori, prieteni.

Revista este un refugiu – locul unde pot scrie istorii de succes, știri și interviuri emoționante. Într-un an atât de “plin” și complicat, echipa isecrete a reușit să creeze o adevărată comunitate – ce cuprinde diverse arii de activitate (artă, beauty, psihologie, sănătate, meșteșugărit) și a adus mai aproape de tine campanii și proiecte ce au schimbat destine”. La mulți ani, isecrete.com!

Această cifră înseamnă mult pentru noi, astfel ne-am propus să lansăm frecvent pe pagina revistei, concursuri cu premii oferite cu drag de partenerii noștri – de altfel femei puternice, care inspiră! 

Mulţumim pentru simpatia şi solidaritatea voastră. Promitem că vom oferi şi mai departe un conținut demn de o revistă pentru femei!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 5

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

instagram

Un păr sănătos necesita o îngrijire corecta, cu produse alese corespunzător in funcție de mai multe criterii! 💕

https://isecrete.com/ingrijirea-podoabei-capilare-in-sezonul-rece-sfaturi-pentru-un-par-frumos-si-sanatos-de-la-hairstylista-iana-morarenco/
1 0
“Din Lumea Moldovenilor”!

https://isecrete.com/din-lumea-moldovenilor-istoria-nipona-in-care-traieste-stela-casian/
2 0
Oameni care inspiră! ❤️

https://isecrete.com/interviu-cu-doina-costraci-ciurea-tanara-pasionata-de-croseta/
5 0
“Din Lumea Moldovenilor”!

https://isecrete.com/din-lumea-moldovenilor-istoria-musulmana-in-care-traieste-viorica-covali/ ❤️
1 0
Despre crizele de tantrum, soluții, sfaturi și recomandări am discutat cu psihologul @vasilache.dorina 

__________________________________

https://isecrete.com/crizele-de-plans-la-copii-de-ce-apar-si-cum-le-gestionam-interviu-cu-psihologul-dorina-vasilache/

#parenting #parents #psihologie #tantrum
6 0
Concurs pe pagina noastră de Facebook Revista Isecrete❤️
7 1
Un plin cu de toate! La Mulți Ani, Revista Isecrete! ❤️
9 0
Vă invităm să o cunoașteti pe @oxana.erhan meșterita handmade creatoare de frumos!

___________________________________

https://isecrete.com/povestea-jucariilor-crosetate-interviu-cu-mesterita-handmade-oxana-erhan/
17 0

articole relevante

articole recente

Top citite

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6