Regina extensiilor de gene din România,  Florina Valean a cucerit femeile din Norvegia: Am ales această meserie pentru că sunt iubitoare de tot ce e frumos

Un cunoscut nume în lumea extensiilor de gene din România și Norvegia care i-a devenit a doua casă,  Florina Valean și-a conturat un business de succes în domeniul frumuseții. O femeie puternică, ambițioasă, cu o energie deborantă și un simț artistic care inspiră, specialista a devenit un exemplu pentru multe antreprenoare. Fără frică de eșec și pierderi dar cu o dorință de a-și realiza visul într-o altă țară, tânăra mămică numită și regina extensiilor de gene a câștigat rapid încrederea clientelor care i-au pășit pragul. Acest interviu nu este doar despre succes și reușite dar și despre curajul de a-și depăși limitele și de a te face auzit oriunde nu ai fi.

M-am mutat în Norvegia acum trei ani jumătate. Am venit fără măcar să sper că îmi voi putea continua activitatea în sfera beauty și cu un bagaj de temeri necunoscând pe nimeni, nici limba sau sistemul. Am început la o lună după ce am ajuns aici să îmi postez pozele cu munca mea pe un grup de români din orașul în care sunt (Bergen) și spre uimirea mea în scurt timp aveam foarte multe cereri (în tot acest timp m-m documentat pe internet despre pașii necesari pentru a deschide în viitor un salon.

Se spune că oamenii luminoși la chip și suflet atrag emoții pozitive și astfel de persoane în viața sa, iar întâlnirea cu o româncă ce i-a devenit prietenă a fost un semn important pentru Florina.

Ea fiind aici stabilită m-a ajutat cu toate informațiile (ceea ce era în mintea mea imposibil să realizez în viitorul apropiat fiind un sistem complicat multe taxe și greu de a te face văzut peste noapte. Eu în această perioadă eram însărcinată. Din păcate la scurt timp am născut, iar fetița mea a murit la naștere. Atunci a fost momentul în care m-am gândit doar la băiatul meu pe care îl am acasă și la soțul meu. Și că trebuie să fac orice, ca să nu îi afectez cu starea mea și să fiu puternică în fața loc cu zâmbetul pe buze cum mă știau ei înainte să avem această pierdere.

E o dramă despre care nu se vorbește și doar o mamă o poate înțelege. Cu toate acestea, nu a renunțat la visul de a avea propriul salon de frumusețe în Norvegia. A plâns, a stat de vorbă cu sine, a durut și încă doare dar viața merge înainte. Prin propria istorie Florina demonstrează că tot ce se întâmplă cu noi este o lecție din care învățăm câte ceva și indiferent de situație continuăm ambițioase să luptăm.

La 10 zile de la acest episod am plecat efectiv singură pe drumuri să caut un spațiu să îmi pot deschide un salon. Știam că am nevoie să îmi ocup mintea și să fac ceea ce îmi place fără să mă mai gândesc la temeri. Și am găsit un mic spațiu în centrul orașului ( era în perioada cu pandemia ) când totul se închidea eu am ales să deschid.

Am ales un spațiu mic gândindu-mă că fiind pandemia dacă voi lucra în siguranță și 1 la 1, salonul meu nu va putea fi închis. Iar, această alegere a fost lozul câștigător. Pentru că toate saloanele se închideau unul după unul, eu însă nu mai făceam față cererilor.

Și-a dezvoltat un business de succes din iubirea pentru artă și pasiunea pentru extensiile de gene în care motivația ei a fost ca fiecare clientă să aibă la dispoziție cele mai bune servicii de frumusețe.

În tot acest timp am avut sprijinul soțului și a băiatului meu care mi-au acordat timpul de care am avut nevoie m-au înțeles când am lipsit de lângă ei pentru că munceam 12-14 ore pe zi. Ulterior s-a liniștit cu acea perioadă și eu m-am extins cu cea de-a doua locație unde am mai luat o fată cu mine în echipă. Stilul meu a fost și este diferit față de norvegience. Clientele mele erau foarte mulțumite de rezultate, ba mai mult ele îmi spun mereu că se simt acasă și că mereu pleacă cu energie pozitivă de la mine. Recomandările lor nu au încetat să fie, iar asta m-a ajutat enorm.

Frumusețe la nivel profesionist, asta o face diferită, unică și memorabilă.

În vara anului 2022 am deschis cea de-a 3 locație tot în centrul orașului fiind salonul visat de mine (foarte mare, frumos, primitor ) a doua casă a mea. Soțul m-a ajutat cu amenajarea și design-ul având propria companie de construcții și renovare.

Florina se consideră o norocoasă deoarece are menirea de a instrui și oferi informații valoroase despre această meserie cursantelor care o aleg pe ea ca trainer. A acumulat destulă experiență de-a lungul timpului și împărtășește din toate secretele acestui domeniu.

Predau cursuri de extensii de gene, sprâncene, laminare și cosmetică norvegiencelor și româncelor stabilite aici. Salonul având la dispoziție servicii diverse precum- unghii, extensii gene, sprâncene, laminare, masaje kinoterapeutice, epilare, o gamă largă de tratamente cosmetice și injectări cu acid hialuronic. Am reușit să îmi creez o echipă solidă și cu multă experiență. Cursantele mele îmi admiră răbdarea și pasiunea cu care predau această meserie. Totodată și faptul că le pun la dispoziție nu doar această meserie ci și toate secretele din spatele activității, cum să reușești, să evoluezi și cel mai important cum să nu renunți.

Culegi ceea ce semeni, iar succesul nu apare peste noapte. Cu multă implicare, străduință și muncă continuă te bucuri de investițiile făcute.

Am ales această meserie pentru că sunt iubitoare de tot ce e frumos și sunt o feministă convinsă, ador să redau femeilor încredere în ele. Deoarece aspectul fizic este foarte important pentru noi femeile și mai ales pentru mame care trec prin schimbări și multe își pierd încrederea  (deși sufletul omului contează) consider că acest aspect fiind esențial. Este de multe ori obositor și greu având atât de multe responsabilități dar care mă fac fericită pentru că sunt ce mi-am dorit- soție, mamă și femeie independentă cu propria mea afacere. Noi femeile ne naștem cu darul acesta de a putea gestiona mai multe lucruri odată dacă ne dorim cu adevărat. Vreau să cred că sunt un exemplu pozitiv pentru multe mame și femei. Cu adevărat îmi doresc să le transmit încredere, dacă eu am reușit și ele pot.

Pe lângă faptul că este o profesionistă în tot ceea ce face, Florina arată formidabil, iar noi nu am putut trece cu vederea acestui fapt.

Mulțumesc pentru compliment, sincer nu fac prea multe în privința mea merg ocazional la sport, am o rutină normală de a îngriji tenul și nu fac abuz de machiaj. Am ales naturalețea pentru că este mai feminină și cred că secretul aspectul fizicului meu este încrederea pe care o am în mine și faptul că am fost balerină, studiind coregrafia și arta dramatică.

Instagram/ Florina Valean

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6