div#ast-scroll-top { display: none !important; }

„Regina a murit!” Știrea falsă care a îngrijorat întreaga lume.

Regina a murit!” este mesajul care anunța decesul reginei Elisabeta a II-a ce a făcut înconjurul internetului și a îngrijorat întreaga lume, mai ales că acesta a provenit de la forțele navale regale britanice.

Oficiali ai Royal Navy și-au asumat responsabilitatea pentru apariția în mediul online a mesajului care anunța nu doar decesul monarhului britanic, ci și cauza morții acesteia. Zvonul a început să circule duminică după ce pe Facebook a fost postat un screenshot de pe un grup de WhatsApp. În corpul mesajului era o conversație între militari. O persoană, numită Gibbo, a scris: „Regina a murit în această dimineață, infarct, se va anunța mâine dimineața la 09:30”.

După ce mesajul a ajuns viral, s-a aflat că de fapt era vorba de un exercițiu la o bază militară din Yeovilton. Personalul de la Royal Navy Air Station exersau pentru operațiunea London Bridge – numele de cod folosit pentru ziua în care Regina Elisabeta va înceta din viață.

O persoană a trimis acel mesaj, iar cei care l-au primit au crezut că este adevărat și l-au transmis mai departe colegilor. „Aceste exerciții se fac în mod regulat și nu au nicio însemnătate la momentul practicării lor. În timp ce exercițiul a fost făcut cum trebuie, regretăm orice neînțelegere”, a afirmat un purtător de cuvânt al Royal Navy, citat de The Mirror.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6