[geot country="Romania"] [/geot]

Reacția Madonnei, după ce a fost fotografiată în baston, pe stradă: „Simt atâta durere, dar nu vreau milă”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
Madonna și-a speriat fanii cu ultima apariție în public, când diva a apărut sprijinindu-se în baston. Artista a reacționat tranșant după imaginile șocante.

După ce și-a anulat mai multe concerte din cadrul turneului „Madame X’, vedeta în vârstă de 61 de ani a șocat. A fost surprinsă în timp ce părăsea Hotelul Crillon din Paris în baston. Vizibil obosită și îmbrăcată lejer, Madonna a apărut așa cum nu a mai fost văzută până la acest moment. Mereu pe tocuri și cu ținute spectaculoase, Madonna nu a dat semne până acum că ar avea probleme de sănătate.

Vedeta muzicii pop ar fi suferit o intervenție chirugicală la genunchi și la acest moment s-ar afla în recuperare. Le Parisien informează că vedeta a suferit o ruptură de ligamente,.

Cu toate că și-a dorit din suflet să poată ține spectacolele și să-și ducă munca la bun sfârșit, este clar că diva nu se simte bine. „Simt atâta durere, dar nu vreau milă. Eu am fost cea care a vrut să facă acest turneu şi-l voi termina oricum ar fi’, le-a transmis Madonna fanilor ei.

Cântăreața este în Paris din luna februarie și ar trebui să rămână până în luna martie, pentru a susține mai multe concerte în cadrul turneului.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6