div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Puterea mamelor dar și … a organizării! 3 trucuri care îi pot organiza rapid pe copiii de până la 3 ani.

Organizarea – mai ales cînd ai copii mici – poate fi un coșmar. Prea multe lucruri, jocuri, jucării și activități de gestionat într-un interval de spațiu și timp limitat. Dar organizarea se poate transforma într-o activitate plăcuta și relaxantă dacă aplici o serie de principii clare și simple pentru tine și familia ta. O demonstrează metoda dezvoltată de Diana Mihailă, primul blogger – Master Professional Organizer din România, și validată de International Association of Professional Organizers.


Aceasta conține soluții de organizare pentru hainelor copiilor și idei de punere în ordine a cărților, jocurilor și jucăriilor. Pentru fiecare categorie în parte, variantele oferite țin seama de cele mai comune soluții de stocare (rafturi, sertare, cutii, coșuri sau bara de depozitare).


Reguli de organizare, de la Diana Mihailî, Master Professional Organizer:

Creativitate în organizare

Dacă vrei rezultate, trebuie să-i faci pe ceilalți să se distreze atunci când își pun lucrurile la loc. Poti inventa un joc sau poți folosi elemente vizuale care să îi ajute să perceapă organizarea ca pe ceva plăcut și simplu, așa cum este ea de fapt.

Punerea în ordine a hainelor

Regulile de organizare nu sunt niște direcții pe care trebuie să le urmezi într-o manieră strictă. Mai degrabă principiile trebuie adaptate fiecărei familii, în funcție de nevoile acesteia, dar și de spațiu. Într-un fel organizezi un dressing plin de sertare și cu totul diferit unul cu rafturi adânci.

Categorii de organizare

Pentru a fi eficienți trebuie să învățăm să ne organizăm nu doar după principii evidente – culoare, sezonalitate, funcționalitate – ci și în funcție de ce relație avem cu lucrurile respective. Practic, totul începe de aici. Unele lucruri sunt de donat, altele de depozitat, altele sunt pentru uzul zilnic etc. Apoi trecem la organizarea în profunzime.

Pentru a obține certificarea de Master Professional Organizer, Diana Mihailă, primul blogger-specialist în soluții de organizare din Romania și membru al International Association of Professional Organizers (IAPO), din anul 2017, a dezvoltat această metodă dedicată părinților cu copii de până la 3 ani, ce a fost prezentată recent în cadrul unui eveniment-spectacol #MareaOrganizare2 din București.

Sursa: viva.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Familie

Psihologul Cezara Dilevschi: ”Cum menținem pasiunea în cuplu când devenim părinți”.

Atenţia acordată bebeluşului, grija permanentă şi aspectele noi de care cei doi părinţi trebuie să se ocupe schimbă în timp relaţia de cuplu.Treptat, dar sigur, legătura dintre părinţi trece la o altă etapă – o transformare firească şi benefică, dacă cei doi gestionează corect toate conflictele şi problemele de comunicare ce pot apărea în această perioadă.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6