[geot country="Romania"] [/geot]

Puterea incredibilă a machiajului! Aceste imagini demonstrează că orice femeie poate deveni o adevărată divă cu ajutorul fardurilor.

makeup before/after

„Nu are niciun rost să mă machiez. E o pierdere de vreme!”. De câte ori nu ți-ai spus asta atunci când erai pe fugă? Următoarele fotografii îți vor demonstra cât de mult greșești. Iată câteva femei obișnuite care, cu ajutorul machiajului, au devenit adevărate dive!

Femeile din întreaga lume își fac fotografii înainte și după ce s-au machiat, iar de multe ori transformările sunt de-a dreptul incredibile. 

Pentru multe dintre ele machiajul este o pasiune, dar pentru altele reprezintă modalitatea prin care fac față unor probleme serioase ale tenului, așa cum sunt acneea chistică în formă gravă sau cicatricile lăsate în urmă de astfel de leziuni. În unele cazuri, femeile sunt de-a dreptul dificil de recunoscut după ce se machiază.

Deși astfel de stiluri nu sunt potrivite pentru zi, fiind folosite numeroase produse cosmetice, în cantități mari, ele demonstrează că orice imperfecțiune poate fi ascunsă dacă știi să folosești corect arta machiajului.


Puterea machiajul este demonstrată perfect de aceste imagini înainte și după.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Beauty
Mîndrilă Alina

Epilarea cu laser- este sau nu definitivă? Interviu cu Natalia Roșcovan, fondatoarea „Ice Laser”

Fie că este pe picioare, pe față, pe spate, inghinal sau în zona axilei, părul a fost considerat mereu un accesoriu inestetic al corpului nostru. Încă din antichitate, oamenii au cautat diverse metode de îndepărtare a părului corporal. Dezavantajul acestor metode era acela că trebuiau repetate la un interval regulat de timp, pentru că, orice

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6