Publicații
Recente
Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca voi degrada!
A fi mamă înseamnă a face o alegere înțeleaptă, iar dacă cea mai înțeleaptă alegere pentru tine și pentru puiul tău este să stai acasă, atunci fă acest lucru cu mândrie și nu te lăsa afectată de gurile celor din jurul tău.
Labioplastia, operaţia care rejuvenează zona intimă a femeilor
. În ultimii ani s-a intensificat cererea acestora pentru intervenţia de rejuvenare a acestei zone. Chirurgul estetician Iancu Morad explică metodele prin care se realizează labioplastia, cosmetizarea şi întinerirea zonei genitale.
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame. Află cum faci față situației!
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame, tați și întreaga familie implicată. În mod curent, depresia se confundă cu starea așa numită ”baby blues”, o tristețe din cauze exclusiv hormonale, caracteristică perioadei de după naștere.
Elena Suruceanu: „Succesul nu vine de la sine, ci se clădește prin vocație, pasiune și muncă”! (VIDEO)
Fascinată de arta frumuseții, Elena Suruceanu Lash și Lami maker își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. O motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final.
Își trăiesc dragostea în fiecare zi. Cuplul Alisia și Vitalie Braga dezvăluie secretele unei relații fericite de peste 20 de ani!
Hairstylista Alisia Braga susține că Nu există relații perfecte , ci oameni care au învățat să nu renunțe unul la celălalt,indiferent de circumstanțe!
Regula de aur pentru ca o dietă să dea rezultate. Sfatul nutriționistului
Unul dintre acestea este testarea cardiometabolică, o analiză complexă destinată celor care vor să înceapă un proces de slăbire corect, combinat cu dietă şi sport. Aceasta este o investigaţie recunoscută internaţional ca fiind „standard de aur“ pentru măsurarea parametrilor fiziologici ce caracterizează capacitatea de efort şi performanţă a unei persoane.
A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă
Hayley Westoby, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului,
Cu ce asortezi cămașa albă? Îți prezentăm 10 stiluri diferite.
Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime!
Oamenii care au câini sunt mai fericiţi!
Orice animal de companie îţi oferă iubire necondiţionată, însă câinele are un mod special de a-ţi arăta cât de mult te preţuieşte. Chiar dacă nu-ţi dai seama, prezenţa lui în viaţa ta este o terapie care te ajută zi de zi să vezi lumea cu alţi ochi, să fii mai bun, mai tolerant şi mai responsabil.
Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua
Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Psihologul Mihail Labkovsky: „O femeie niciodată nu trebuie să îndure o relaţie în care nu este fericită”

Sharing is Caring 💕😘
cuplu fericit
Psihologul rus Mihail Labkovsky este faimos pentru declaraţiile sale. Având 30 de ani de practică, îşi poate permite o anumită rigiditate în afirmaţiile pe care le face, deoarece merită de menţionat că experienţa sa salvează atât familiile, cât şi viaţa acestora.
Aceste citate înţelepte ale celebrului psiholog sunt despre fiecare dintre noi: 

1. Terapia familială este un divorţ. Consider un singur tip de terapie cu adevărat utilă: medierea unui psiholog într-un divorţ. Doar că acest gen de terapie nu este practicat peste tot. 

2. Ştiţi care este diferenţa fundamentală între o persoană sănătoasă şi un nevrotic? O persoană sănătoasă suferă şi ea, dar din poveşti reale. Un nevrotic suferă din poveşti fictive. Şi dacă nu există suficientă suferinţă, el şi-o creează.

3. Dacă nu vă place modul în care un bărbat se comportă, nu încercaţi să căutaţi scuze pentru comportamentul lui. Momentul în care el nu a mai sunat, pentru o domnişoară sănătoasă înseamnă sfârşitul unei relaţii, iar pentru una nesănătoasă, înseamnă începutul unei iubiri. 

4. O persoană sănătoasă nu vrea să se căsătorească. Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să nu mai vreţi să vă căsătoriţi. Dacă doriţi să vă căsătoriţi, trebuie să vă opriţi din gândire, pentru a reduce ideea în sine. 

5. Singura dată când o persoană trebuie să fie dependentă obiectiv şi poate fi considerată ostatică este copilăria şi dependenţa de părinţi. Durează un timp relativ scurt. În orice alte cazuri, rămâne decizia proprie. 

6. Dacă o persoană înlocuieşte întreaga lume cu o altă persoană, asta înseamnă că pur şi simplu nu are propria lume.

7. Măsurăm iubirea după nivelul suferinţei, iar iubirea sănătoasă este despre cât de fericit eşti.

8. Singurătatea nu este absenţa iubirii din jurul nostru.

Este doar lipsa de interes faţă de noi înşine, încă din copilărie.

9. O femeie niciodată nu trebuie să îndure o relaţie în care nu este fericită. Trebuie imediat să vorbească despre asta şi dacă acest bărbat nu se schimbă, să plece. 

10. Cheia unei vieţi de familie fericite, a căsătoriei şi a unui singur partener constă într-un psihic stabil. Fără compromisuri şi concesii. 

11. Oamenii sănătoşi se aleg pe sine, iar cei nevrotici aleg orice altceva, în detrimetrul lor. 

12. Motivul problemelor femeilor nu este acela că bărbatul lor se comportă urât. Motivul este că ele au o nevroză, de care trebuie neapărat să scape. Pentru aceasta are nevoie de persoana potrivită alături de ea. 

13. În orice moment din viaţă trebuie să avem în primul rând grijă de noi înşine. Dacă noi vom avea un psihic stabil, şi cei de lângă noi se vor simţi bine.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

sexul mai eficient decât cafeaua
Relații&cuplu
Mîndrilă Alina

Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua

Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Citește mai mult »

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6