Psihologul Mihail Labkovsky: „O femeie niciodată nu trebuie să îndure o relaţie în care nu este fericită”

Psihologul rus Mihail Labkovsky este faimos pentru declaraţiile sale. Având 30 de ani de practică, îşi poate permite o anumită rigiditate în afirmaţiile pe care le face, deoarece merită de menţionat că experienţa sa salvează atât familiile, cât şi viaţa acestora.
Aceste citate înţelepte ale celebrului psiholog sunt despre fiecare dintre noi: 

1. Terapia familială este un divorţ. Consider un singur tip de terapie cu adevărat utilă: medierea unui psiholog într-un divorţ. Doar că acest gen de terapie nu este practicat peste tot. 

2. Ştiţi care este diferenţa fundamentală între o persoană sănătoasă şi un nevrotic? O persoană sănătoasă suferă şi ea, dar din poveşti reale. Un nevrotic suferă din poveşti fictive. Şi dacă nu există suficientă suferinţă, el şi-o creează.

3. Dacă nu vă place modul în care un bărbat se comportă, nu încercaţi să căutaţi scuze pentru comportamentul lui. Momentul în care el nu a mai sunat, pentru o domnişoară sănătoasă înseamnă sfârşitul unei relaţii, iar pentru una nesănătoasă, înseamnă începutul unei iubiri. 

4. O persoană sănătoasă nu vrea să se căsătorească. Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să nu mai vreţi să vă căsătoriţi. Dacă doriţi să vă căsătoriţi, trebuie să vă opriţi din gândire, pentru a reduce ideea în sine. 

5. Singura dată când o persoană trebuie să fie dependentă obiectiv şi poate fi considerată ostatică este copilăria şi dependenţa de părinţi. Durează un timp relativ scurt. În orice alte cazuri, rămâne decizia proprie. 

6. Dacă o persoană înlocuieşte întreaga lume cu o altă persoană, asta înseamnă că pur şi simplu nu are propria lume.

7. Măsurăm iubirea după nivelul suferinţei, iar iubirea sănătoasă este despre cât de fericit eşti.

8. Singurătatea nu este absenţa iubirii din jurul nostru.

Este doar lipsa de interes faţă de noi înşine, încă din copilărie.

9. O femeie niciodată nu trebuie să îndure o relaţie în care nu este fericită. Trebuie imediat să vorbească despre asta şi dacă acest bărbat nu se schimbă, să plece. 

10. Cheia unei vieţi de familie fericite, a căsătoriei şi a unui singur partener constă într-un psihic stabil. Fără compromisuri şi concesii. 

11. Oamenii sănătoşi se aleg pe sine, iar cei nevrotici aleg orice altceva, în detrimetrul lor. 

12. Motivul problemelor femeilor nu este acela că bărbatul lor se comportă urât. Motivul este că ele au o nevroză, de care trebuie neapărat să scape. Pentru aceasta are nevoie de persoana potrivită alături de ea. 

13. În orice moment din viaţă trebuie să avem în primul rând grijă de noi înşine. Dacă noi vom avea un psihic stabil, şi cei de lângă noi se vor simţi bine.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6