div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Priviri care vorbesc: Viziunea femeilor, celebrată prin arta desenului de către un antreprenor

Într-o zi de primăvară vibrantă, sub Arcul de Triumf din Chișinău, privirile femeilor au fost prinse în desen, imortalizând puterea viziunii pe care o dețin femeile.

 “Îți prind privirea în desen”, o inițiativă care a adus un omagiu puterii și determinării femeilor, s-a desfășurat pe data 7 martie, între orele 11:00 și 14:00, spațiul s-a transformat într-o galerie vie, unde privirile pline de curaj ale femeilor au fost capturate în culori și linii de către pictorul și antreprenorul vizionar, Dragoș Musteață.

Evenimentul a fost nu doar un dar femeilor, ci o declarație puternică a puterii acestora, ilustrată prin intermediul privirilor lor.

“Încerc să-ți prind privirea – aceasta e puterea ta. Priviți înainte pentru a învinge” a fost mesajul central, care a rezonat cu cele 19 desene  realizate în timp real.

Fiecare privire transpusă pe foaie a dezvăluit o poveste, o luptă, o victorie, reamintind tuturor de lupta continuă pentru recunoașterea și afirmarea femeilor în societate.

Participantele de diferite vârste au primit nu doar portretele lor ca memento, ci și un buchet de flori, simbol al aprecierii și respectului față de forța și frumusețea interioară a fiecărei femei. Prin această inițiativă, comunitatea locală a fost îndemnată să privească spre viitor cu speranță și să recunoască contribuția inestimabilă a femeilor la dezvoltarea și îmbogățirea vieții sociale și culturale.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6