[geot country="Romania"] [/geot]

Primăvara 2020 fără joc și voie bună!Provocare pentru tinerii care și-au planificat nuntă anul acesta. Restricțiile pentru petreceri se mențin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Cei care au visat să facă o nuntă mare și bogată primăvara aceasta vor trebui să renunțe la idee. Petrecerile cu mai mult de 50 de invitați, adică în jur de 25 de perechi, continuă să fie interzise. Informațiile vin din partea președintelui Igor Dodon, care le-a făcut cu degetul și proprietarilor de restaurante să nu permită ceremoniile de proporții. Majoritatea acestora se plâng că suferă pierderi, în timp ce mirii, care nu au cum să scurteze lista invitaților, au decis să-și amâne nunțile.

În plin sezon nupțial, dar care a coincis cu o serie de restricții din cauza epidemiei, localurile pentru ceremonii sunt cu ușile închise. Evenimentele, programate pentru această perioadă, fie au fost transferate pentru mai târziu sau chiar pentru anul viitor.

Nici la Hollywood nu se vor juca nunți.

Jennifer Lopez și-a anulat nunta din cauza pandemiei

Planurile de nuntă ale lui Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez sunt suspendate din cauza pandemiei de Covid-19, a declarat fostul jucător de baseball în cadrul unei emisiuni televizate de la Hollywood.

Nunta era programată pentru vara aceasta, însă fostul sportiv a recunoscut că pandemia de Covid-19 le-a afectat planurile de căsătorie. Cei doi s-au logodit în luna martie a anului trecut.

Trebuie să mergem cu valul acum. Totul este fluid. Totul este pus pe pauză”, a spus Rodriguez. El a adăugat că, împreună cu Lopez, aşteaptă să vadă „unde ne duce lumea”.

Vrem să ne asigurăm că ne gândim mai întâi la siguranţă”, a adăugat el.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

CNESP: Începând cu 8 noiembrie, se interzic nunțile, botezurile și mesele de pomenire în Republica Moldova

Începând cu data de 8 noiembrie, în R. Moldova se interzice organizarea tuturor evenimentelor private, nunți, botezuri, mese festive sau de pomenire. O hotărâre în acest sens a fost luată de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Până în prezent organizarea de evenimente private era permisă cu participarea a cel mult 50 de persoane

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Connected account for the user revistaisecrete does not have permission to use this feed type.

Try using the big blue button on the "Configure" tab to reconnect the account and update its permissions.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6