[geot country="Romania"] [/geot]

Premieră muzicală de la AKORD „Te aștept în seara de Crăciun” – o piesă interesantă de ascultat de sărbători.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

În această perioadă, dorurile vin în COLETE! Or, așa și-au imaginat băieții de la AKORD cum să interpreteze dorurile de cei dragi în noua lor piesă de iarnă – ,,Te aștept în Seara de Crăciun!”.

O istorie amuzantă a coletelor de sărbătoare, împletită cu peripeții ale mai multor artiștilor moldoveni se desfășoară în noul clip AKORD&Friends.

,,Povestea clipului este inspirată din cazuri reale și are la bază confuzia fericită când s-a comunicat greșit o adresă. În cheia poveștii, actorii Sergiu Voloc și Dumitru Ionașcu joacă și dejoacă istoria filmului, făcându-i, pe băieții din AKORD, să fie involuntar gazda petrecerii într-o Seară de Crăciun”, a confirmat pentru revista noastră managerului trupei Akord, Iurie Bădicu

Băieții din Trupa AKORD își surprind, din nou fanii cu un clip original și nostim. De data asta, Igor și Eduard au invitat în platoul de filmare și prietenii lor, astfel producția video, semnată de regizorul Roman Burlaca, a fost lansată cu titulatura: AKORD & Friends. Cleopatra Stratan, Ilinca Avram , Advahov Catalin, Dorin Galben, Alina Rusu, precum și alte persoane publice, apar, rând pe rând, în clipul de Crăciun, căutându-și coletele și cadourile de sărbătoare.

Melodia este semnată de Iurie Bădicu, Eduard Malareu, Igor Sârbu și Eugen Natan Doibani, iar textul este scris de Iurie Badicu. Mixul și masterul piesei aparține lui Teaca Sergiu, iar producția de studio – Natan Music Production.

Misiunea clipului “Te aștept în Seara de Crăciun” este de a aduce bucurie în suflete și buna dispoziție pe fețele tuturor melomanilor în preajma, dar și pe parcursul perioadei sărbătorilor de iarnă.Serile de Crăciun pot fi magice, la fel cum e și muzica.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

CNESP: Începând cu 8 noiembrie, se interzic nunțile, botezurile și mesele de pomenire în Republica Moldova

Începând cu data de 8 noiembrie, în R. Moldova se interzice organizarea tuturor evenimentelor private, nunți, botezuri, mese festive sau de pomenire. O hotărâre în acest sens a fost luată de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Până în prezent organizarea de evenimente private era permisă cu participarea a cel mult 50 de persoane

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6