[geot country="Romania"] [/geot]

Povestea meșteriței handmade, Mariana Frunză: „Am învăţat să tricotez cu mama, la gura sobei“ !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Mariana Frunză este meșterița handmade care face parte din categoria antreprenorilor inovatori ce-și transpune pasiunea în produse lucrate manual. Lucrări deosebite ce au la bază dragostea pentru frumos, multă culoare și inspirație. Povestea meșteriței a început în urmă cu aproximativ patru ani. Din pură pasiune în perioada concediului de creștere al copilului. În puținul timp liber pe care îl avea, simțea că trebuie să facă și altceva care să îi ofere satisfacție profesională și să-și impresioneze micuțul cu accesorii de calitate.

Emoția primului lucru confecționat de mâna ei, o simte și acum!

Povestește-ne câte ceva despre tine?

Am 31 de ani și sunt originară din raionul Edineț. La moment suntem stabiliți cu familia în Chișinău. Am finisat Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie specială (licență+masterat), activez în domeniul Protecția Copilului din 2011, iar atunci când am timp mă dedic pasiunii pentru handmade.

A deprins tainele croșetatului pe când era doar un copil.


În 2016 când am devenit mămică pentru prima oară, îmi doream ca și oricare părinte tot ce este mai bun și frumos pentru copilaș. Fiind în căutarea unui set de căciuliță și snood, am rămas puțin indignată deoarece nu găseam nimic potrivit. Pentru un bebeluș de 6 luni, fie era prea mari sau mai puțin comode. Atunci mi-a apărut ideea de a împleti eu ceva. Bazele împletitului le am, de mică mama m-a învățat cum să lucrez cu andrelele. Maternitatea mi-a adus această pasiune frumoasă, ca orice mămică în concediul de creștere a copilului își găsește refugiul care îi aduce multă liniște.

Creează căciulițe, fulare, bentițe, păturele, mănuși și tot felul de accesorii drăguțe de la care nu-ți poți lua ochii. Fiecare dintre lucrările sale este o operă aparte, iar firele de ață se transformă în creații deosebite. Impresionaţi de minunăţiile care ies din mâinile ei, unii dintre prietenii familiei i-au cerut Marianei să le creeze și lor diferite lucruri.

Îmi place ca orice lucrare să fie perfectă. De multe ori se întâmpla să las totul baltă și să duc la bun sfârșit o creație. La început le făceam doar pentru mine și copil, dar treptat au apărut primele comenzi. Eram fericită, deoarece niciodată nu m-am gândit că, voi face din asta o afacere. E plăcut când ceea ce faci îți aduce nu doar liniște sufletească dar și un venit suplimentar.

Meșterița handmade investește materiale de calitate și multă pasiune, în fiecare articol pe care-l confecționează!

Desigur, cele mai calitative sunt fire cu compoziția 100% lână naturală de merinos. Sunt fire foarte fine, moi și 100% naturale, perfecte pentru bebeluși și persoanele alergice la lână care înghimpă. Dar adesea mămicile solicită și cele cu amestecuri de lână de merinos și fire sintetice. Sunt mai accesibile la preț, și culorile sunt mai vii și drăguțe.

Accesorii călduroase pentru toată familia!

Anul trecut am tricotat peste 15 seturi, mamă – copil (fie erau căciulițe asortate fie bentiță asemenea căciuliței). Majoritatea comenzilor erau pentru mămici de băieți așa cum pentru ei seturile sunt mai dificil de găsit. Arată foarte drăguț, personal ador așa combinații!

Succesul unei astfel de afaceri este că trebuie să ai talent și că trebuie să-ți placă. Mariana are talent, iar cu multă muncă și pasiune, reușește să scoată din mâinile sale creații minunate.

La moment dispun de mai puțin timp pentru creațiile handmade deoarece m-am reîntors la serviciu și mai este și familia. Dar, încerc să dedic și acestei pasiuni. Acum, înainte de somn și în zilele libere, andrele sunt cartea mea de pe noptieră. Această activitate îmi dă o stare de mulţumire, deşi orice lucrare este realizată cu multă migală şi trudă.

Pentru persoanele care vor să încerce dar le este frică, vreau să le spun să depună multă muncă, iar dacă ceva nu le-a reușit din prima să mai încerce. Să continue, deoarece totul poți obține prin experiență.Facebook Knitting-Moldova

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Beauty
Mîndrilă Alina

O poveste minunată a succesului cu Elena Nicolaev-moldoveanca care și-a câștigat un renume în lumea frumuseții, fiind în Germania

Moldoveanca Elena Nicolaev, frumoasă la chip și suflet, o fire puternică și muncitoare, a găsit curajul acum câțiva ani să se mute cu traiul în altă țară. Și-a găsit vocația în industria frumuseții, iar nopțile nedormite și ambiția de a reuși să ajungă acolo unde își dorește, i-a demonstrat că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6