Povestea lumânărilor parfumate by Elena Borș: Sunt rezultatul a multă muncă, perfecționare și dedicare

De la o simplă idee şi până la un business a durat mai bine de un an, dar şi peste 100 de încercări eşuate pentru a putea ajunge la forma finală. Pasiune, creativitate și dedicație-toate au stat la baza unei activități ce a luat naștere. Elena Borș, psiholog de specialitate creează lumânări parumate, realizate exclusiv manual, ornate și condimentate cu diverse ingrediente naturale.

Această pasiune am descoperit-o în al fiind în al doilea concediu de maternitate, aproximativ 2 ani în urma. Sunt psiholog licențiat și da am activat, după finisarea facultății în 2018 , m-am angajat într-o instituție de învățământ unde am activat aproximativ 4 ani .

Lumânările create sunt rezultatul a multă muncă, perfecționare și dedicare. Încă de la început și-a promis să găsească formula ideală de lumânare cu ceară naturală pentru sănătatea noastră dar și pentru mediul înconjurător. După mult timp în care am făcut doar teste în continuu, astăzi a ajuns să folosească doar ingrediente naturale.

La mine in portofoliul puteți găsi începând de la clasicele lumânări în pahare din sticlă, lumânări în vase din gips, diverse lumânări figurine, lumânări parfumate, decor din gips, până la modele de lumânări tradiționale din fagure de albine. Chiar recent am adăugat în colecție un nou model , lumânare granulată din ceară ecologică, iar în rest adaug modele în dependență de sezon sau cerințele clienților.

Creează o ambianță plăcută în orice încăpere cu lumânări decorative create de Elena. Perfecte pentru a-ți parfuma casa sau pentru a accentua aranjamentul mesei, lumânările oferă o notă de confort clasică în orice interior. De la suporturi de lumânări parfumate și lumânări discrete până la lumânări lungi elegante și clasice, descoperă lumânări de calitate într-o gamă de culori, stiluri și parfumuri.

Realizez lumânările din ceară naturală eco, soia, cocos și palmier. Despre tehnici este mult de vorbit, deaceea am și realizat cursul se “Inițiere în arta lumânărilor” acolo vorbesc despre tehnici și nu numai. Consider că orice activitate făcută din suflet aduce atât plăcere cât și venit. 

Din start am explorat diverse surse și am cules multe informații, iar când am înțeles că am nevoie și de o ghidare am făcut un curs la o creatoare de lumânări cu experiență. La moment avem aproximativ 25 modele de lumânări, în vase, figurine, în coajă de cocos și bază din lemn și nu numai.

Urmărește pagina de Instagram-lumanari.energie

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6