Povestea Liudmilei Apostol, meșterița handmade care face furori în toată lumea cu creațiile sale deosebite!

De când se ştie, este inventivă și îi place să creeze câte ceva. Își surprinde clienții cu multitudinea de tehnici și materiale pe care se folosește pentru realizarea unor creații remarcabile și cu personalitate. Este vorba despre Liudmila Apostol, meșterița handmade care de aproape 9 ani impresionează datorită lucrărilor unicate.  Cănuțe din argilă polimerică, cercei din mărgele, jucării din vată pentru brad, flori decorative din porțelan rece și multe alte accesorii le găsiți în colecția Liudmilei.

Despre ce înseamnă să fii meșteriță handmade, despre ce o inspiră când creează, dar şi cât de profitabil este acest hobby, am discutat în cadrul unui interviu pentru revista Isecrete.

Mă numesc Liudmila Apostol, viața îmi colorează cele 2 fetițe,  soțul iubitor și un câine. Am 32 ani, iar cu lucrul manual mă ocup de aproximativ 9 ani.  Am studii pedagogice, dar am lucrat doar o lună în calitate de educatoare și am înțeles că nu e ceea ce aș vrea să fac tot restul vieții.

De unde a apărut pasiunea pentru handmade?

Când am aflat că sunt însărcinată cu primul copil, mi-am dat seama că va trebui să stau acasă o perioadă mai lungă. De aici și a început povestea mea în lumea handmade. Am început să caut diferite filmulețe cu informație despre lucrările create manual pe internet. Prima mea lucrare a fost o pereche de cerceluși creați din mărgelușe simple pe care le aveam prin casă.

De atunci am încercat foarte multe tehnici, am făcut foarte multe lucrări. Îmi place să experimentez, să încerc ceva nou. De aceea, la mine în casă poți găsi o varietate largă de instrumente și materiale. Lână, croșete, andrele, argilă polimerică, porțelan rece, cutii cu vată, diferite adezive, vopsea acrilică, în ulei, pentru sticlă etc, toate își au locușorul său la noi.

De unde îți iei doza de inspirație în realizarea lucrărilor?

Tot ce mă înconjoară este o inspirație pentru crearea lucrărilor mele. Dar, cel mai des mă inspir de la fetele de peste hotare, răsfoind nopțile paginile lor pe Instagram. Îmi place să mă inspir, dar totuși mereu încerc să fac lucrarea așa cum îmi place mie și cum o văd atunci când este în proces.

Fire creativă și inovatoare este pasionată de ceea ce face. De-a lungul anilor a învățat că,  un lucru calitativ necesită foarte multă răbdare, dragoste și suflet.

Cred că concurență există în toate domeniile, dar totul depinde cum privești această concurență. Eu am clientele mele, am persoane care mă apreciază pe mine, ceea ce fac eu și asta îmi e de-ajuns. Oricum, concurența de multe ori te ajută să devii mai bun în ceea ce faci, să depui mai mult efort și străduință.

Lucrul handmade îți aduce un venit sau ești fericită pentru simplul fapt că, faci ceea ce-ți place?

La moment e doar un hobby și nu vreau să-l transform în afacere. Vreau să fac ceea ce-mi place, să nu fiu grăbită de nimeni cu comanda și să pot să-mi petrec mai mult timp cu familia.

Accesoriile handmade conferă o notă de originalitate. În colecția Liudmilei găsiți pe lângă bijuterii, o varietate de creații impresionate.

Cănuțe din argilă polimerică, cercei din mărgele, cercei din argilă, mărțișoare, jucării din vată pentru brad, flori decorative din porțelan rece, accesorii și haine tricotate manual, jucării croșetate și multe altele .

Creaţiile Liudmilei ies în evidenţă prin originalitate și execuție impecabilă, având un stil cu totul aparte.

Atunci când handmade era pentru mine o muncă, îmi era foarte greu. Aveam multe comenzi, nu reușeam să le fac pe toate, zeci de mesaje în fiecare zi, chiar dacă aram acasă, copiii și soțul nu prea simțeau asta. De aceea, am hotărât să nu mai lucrez la comandă, dar să fac doar ceea ce vrea sufletul meu la moment. Comenzi primesc foarte rar și doar cele care mi-ar plăcea să le fac.

La început de drum, mă străduiam să nu lipsesc nici de la un târg handmade. Astfel, mi-am făcut mulți clienți noi. Dar acum, cel mai des postez lucrările mele în Facebook și mai rar în Instagram.

Liudmila, îți mulțumesc enorm pentru aceste destăinuiri. Îți doresc multă inspirație și succes!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6