div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Povestea jucăriilor croșetate. Interviu cu meșterița handmade Oxana Erhan.

Produsele handmade au devenit tot mai populare, iar Oxana Erhan se folosește de talentul ei pentru croșeta diferite lucruri. Această pasiune s-a născut în „şcoala generală, atunci când se preda lucrul manual. A prins curaj abia recent pentru a transforma acest hobby, într-o afacere.

De unde vine pasiunea pentru domeniul handmade?

Totul a început prin clasa a 8-a când am realizat prima lucrare o broderie in cruciuliță. Tot la această vârstă asta am învățat să croșetez. În anii studenției am făcut pauză, ca mai apoi, fiind acasă cu bebelușul, să vad pe o platformă o lucrare foarte frumoasă. Așa mi-a revenit dorința de a crea, doar ca deja într-un alt mod. Am finisat Tehnologie și management în industria alimentară. În prezent sunt cu bebelușul acasă, concomitent fac masterul, iar această pasiune a reapărut fiind în concediul de maternitate.

La început, i s-a părut greu, dar ușor, ușor a început să-și pună amprenta proprie pe fiecare lucru pe care îl croșeta.

Acord timp acestei pasiuni atunci când copilașul doarme. Procesul de creație mă relaxează, liniștește și îmi dă puterea de a-mi urma visul și anume de a crea ceva frumos și deosebit. Până la domeniul handmade m-am ocupat de studii, nu am mai avut careva hobby.

 „Orice se poate crea dacă ai viziune, răbdare, putere, pânză, ac, aţă și dorință!

În portofoliul meu neapărat o sa găsiți lucrări drăguțe și unice, cum ar fi plapuma pentru copilași, dar intenționez să creez și pentru canapele mari. De asemenea veți descoperi diverse accesorii pentru fetițe.  În curând planific să-mi măresc portofoliul cu lucrări dedicate garderobei mămicilor,  fetițelor,  băieților și pentru întreaga familie.

Cât durează realizarea acestor creații?

Pentru această pasiune aloc zilnic 3-4 ore. Oricare lucrare pe care o încep, o duc până la bun sfârșit cu entuziasm și plăcere, fiind nerăbdătoare de fiecare dată să văd lucrarea finală.  Am nevoie de ață și croșetă, atât, iar inspirație vine de la sine. Pentru a crea ceva cu propriile mâini și de a obține un rezultat perfect, e nevoie de multă răbdare și muncă.

Recunoaşte că îi place să experimenteze, să îşi dea frâu liber creativităţii şi să improvizeze. În ceea ce priveşte preţurile creaţiilor sale, acestea variază în funcţie de material şi de complexitatea modelului.

Facebook Emy Handmade

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6