[geot country="Romania"] [/geot]

Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model. Medicii nu îi dădeau nicio șansă!

O fetiță a reușit să ofere o lecție de viață impresionantă. Medicii au diagnosticat-o cu Sindrom Down și nu i-au dat nicio șansă la o viață normală, dar la doar 4 ani, micuța a devenit model.

Cara Brown a primit diagnosticul dur din partea medicilor la doar câteva ore după ce a venit pe lume. Vestea a picat ca un trăsnet pentru părinții micuței care au fost asigurați de medici că șansele ca fetița lor să sufere de această boală sunt minime. Ulterior, părinții au aflat că fetița lor nu va putea duce niciodată o viață normală și că odată cu trecerea timpului pot apărea o serie de complicații, printre care și problemele cardiace.

Cu toate că inițial au avut parte de un șoc, ulterior, părinții fetiței au hotărât să facă tot ce pot pentru ca ea să aibă o viață cât mai apropiată de cea a unui copil fără probleme de sănătate.

Cara Brown a devenit model pentru copii din dorința mamei sale de a lupta împotriva stereotipurilor și discriminării legate de această boală. Micuța a avut parte de prima ședință foto la doar doi ani, atunci când un fotograf aflat la început de drum le-a solicitat părinților sprijinul pentru a-și construi un portofoliu. De atunci, Cara Brown este foarte naturală în fața aparatului de fotografiat, iar micuța a devenit imaginea unui brand de haine. Oamenii au început să o recunoască pe stradă, devenind o mică vedetă.

Cara adoră să privească fotografiile în care apare ea și iubește să pozeze pentru că tot ce face este să se distreze și să se joace în grădină. Are atât de multă încredere în ea. Este atât de frumos să vezi cum toate lucrurile s-au potrivit. Vede o poza cu ea în supermarket și o remarcă imediat. Zâmbește tot timpul și face cu mâna tuturor. Eram într-un magazin de înghețată și mai mulți copii au recunoscut-o. A fost atât de frumos, iar ea s-a bucurat foarte tare.”, a spus mama sa Meryn Brown, potrivit dailymail.co.uk.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Bebeluși & Copii
Mîndrilă Alina

Campania „Fii Moș Crăciun” aduce zâmbete și bucurii pentru sute de copii. Interviu cu Sabina Soltanici, fondatoare și jurnalistă

Campania “Fii Moș Crăciun – Dăruiește Magie” este realizată de către asociația Dezvoltăm și Investim în Comunitate, fondată de către Sabina Roibu în 2019, jurnalistă de meserie și mamă a unui băiețel minunat. Anul acesta va fi unul mai special pentru sute de copii pentru care orice cadou este o binecuvântare și le aduce multă bucurie.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6