Povestea de succes a Marianei Bulgaru care și-a “construit” cariera din domeniul beauty, în 10 ani.

De la lansarea revistei online, echipa Isecrete.com a publicat mai multe interviuri de suflet cu oameni de succes, care au făcut schimbări radicale în viața lor și au fost de acord să povestească despre provocările dar și succesele trăite. Astăzi, venim să îți prezentăm povestea de succes a Marianei Bulgaru.

Mariana Bulgaru se numără printre specialiștii care au reușit să își facă un nume în industria frumuseții. După ce a devenit mămică, și-a urmat pasiunea și a făcut cursuri de specializare în domeniul makeup și hair styling. Are la activ 10 ani de experiență.

E nevoie de multă seriozitate, pasiune, de artă, de implicare și desigur, să pui suflet în ceea ce faci. La început a fost dificil, ca și la fiecare cred eu, dar principalul este să te regăsești în ceea ce faci, să mergi la muncă cu nerăbdare și fericire că astăzi e o nouă zi în care, alte femei vor primi acea doză de feminitate iar eu, de satisfacție. Întotdeauna m-am ghidat după următorul principiu că, „dacă n-ai reușit să faci ceva din prima oară, nu renunța, ci încearcă din nou”. Cel puțin în cazul meu chiar a funcționat”.

Nu s-a oprit doar aici. Pentru că tatuajul pentru sprâncene este din ce în ce mai apreciat de doamne și domnișoare, Mariana a decis să-și completeze lista de abilități. Motivele pentru care efectuează asemenea proceduri poate fi variată: cliente care se plâng că au sprâncene mult prea rare, diverse imperfecțiuni sau  o formă de care nu sunt mulțumite. Din fericire, astăzi există mai multe tehnici de tatuare în așa fel încât rezultatele să fie impresionante.

Aceasta tehnică ne ajută să salvam, și să economisim timpul pierdut în fiecare dimineață în oglindă pentru a desena sprâncenele perfecte. De micropigmentare avem nevoie dacă sprâncenele au devenit prea rare, prea scurte, puțin vizibile sau dacă au o formă inegală și asimetrică”.

Mariana e specialistul numai zâmbet 🙂 Are o pasiune aparte pentru frumos iar în cei 10 ani de experiență, tânăra a reușit să-și creeze o bază de clienți fideli.

E nevoie de multă dăruire, pasiune, de artă, de implicare și desigur, să pui suflet în ceea ce faci. La început a fost dificil dar important este să te regăsești în ceea ce faci, să mergi la muncă cu fericire că astăzi e o nouă zi în care multe femei vor primi o doză de feminitate iar eu – satisfacție. Întotdeauna m-am ghidat după următorul principiu: „Dacă n-ai reușit să faci ceva din prima, nu renunța, încearcă din nou”. Cel puțin în cazul meu chiar a funcționat”.

Investește mereu în pasiunea sa. Merge la diferite cursuri de perfecționare și training-uri internaționale pentru a căpăta cât mai multe cunoștințe în domeniul beauty. Mariana se bucură de fiecare zi petrecută alături de femeile care vor să fie frumoase.

Merg la muncă ca la sărbătoare. Avantajul acestei meserii este faptul că mereu cunoști oameni noi, poți experimenta mereu și evolua. Desigur că nu poți scăpa nici de greutăți: e mai dificil trezirea zilnică pe la 4-5 dimineața însă am noroc de familia mea, care indiferent de ce alegeri am făcut, mereu m-a susținut în toate”.

Din experiența ta, care sunt cele mai frecvente greșeli în machiaj făcute de femei, pe care le-ai observat în timp?

Faptul că nu optează pentru machiajul potrivit, care să le reprezinte. Ar mai fi conturarea sprâncenelor incorect și cu o nuanță mai închisă decât firele naturale, fond de ten în exces sau iluminatorul aplicat greșit”.

De ce calități ai nevoie pentru a putea activa în domeniul beauty?

Domeniul frumuseții este unul foarte vast,de aceea consider că este nevoie să se întrunească toate calitățile, printre care răbdare, dorință, talent, inteligență și responsabilitate”, a mai adăugat Mariana.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6