Povestea de succes a româncei Antoaneta Maria: „Ca să reușești, dorința de a ajunge la succes trebuie să fie mai puternică decât teama de a nu reuși“!

„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să mergi înainte”. În jurul acestui citat gravitează întreaga poveste de succes a româncei Antoaneta Maria. Își răsfață clientele cu cele mai deosebite modele de manichiură și pedichiură, fiind nail artista cu un bagaj vast de cunoștințe, datorită cursurilor pe care le-a făcut. Am încercat să aflăm povestea de succes a unei tinere, care și-a transformat dragostea pentru frumos, într-o afacere plină de satisfacții.  Drumul ei nu a fost ușor, dar a meritat fiecare obstacol.

Încă de la începutul activității și-a propus să ofere servicii impecabile, în armonie cu produse de cea mai înaltă calitate pentru bunăstarea clientelor care îi pășesc pragul.

Sunt în această activitate de 10 ani. Prestez servicii de manichiură atât ojă semi cât și cu gel, corectez unghiile cu gel și le schimb arhitectura dacă este nevoie. De asemenea, pedichiură clasică, pedichiură cu ojă semi, susțin cursuri de bază (începători și nu numai), cursuri de perfecționare în Cluj-Napoca“.

10 ani de muncă continuă, învățare, dorință și implicare au ajutat-o să-și creeze un renume binemeritat în acest domeniu. Antoaneta Maria este o dovadă că, bazele succesului stau de multe ori într-o mare pasiune cultivată și îmbrățișată cu toată inima.

“Aveam o prietenă pasionată de domeniul nail art care m-a chemat cu ea la curs. Eu eram venită din Italia. Întotdeauna mi s-a părut că eu nu aș avea răbdarea necesară pentru a putea lucra în această sferă, dar în cadrul cursului am descoperit cât de mult îmi place migala și efectiv m-am îndrăgostit de această meserie“.

Un om de succes este acela care poate construi o fundație solidă cu cărămizile pe care alții le aruncă în el”, David Charles Brink

Am intrat în toată această poveste cu o dorință enormă de a deveni una dintre cele mai bune specialiste. Pentru aceasta am investit în perfecționări, iar fiecare curs și-a adus aportul asupra succesului în cariera mea. Cea care mi-a schimbat viziunea despre unghii este Tanya Povenscaia. Răbdarea ei este nemărginită“.

Femeia creativă, pasionată și dedicată, așa au descoperit-o clientele care se lasă cu încredere pe mâna specialistei.

Cunoștințele actualizate, munca și răbdarea m-au ajutat să ating acel nivel la care sunt astăzi. În spatele fiecărui model și tehnică de lucru, stă caracterul/personalitatea fiecărei cliente. Dacă eu simt că nu o reprezintă ceva îi explic de ce nu i se potrivește și o ajut să alegem ceva care o avantajează“.

Antoaneta Maria are grijă să transmită pasiunea pentru acest domeniu cu o atitudine corectă și serioasă. Instruiește fiecare cursant cu multă responsabilitate și are cerințe riguroase, pentru că domeniul beauty presupune atenție maximă la orice detaliu.

Predau de anul trecut și cursuri. Am răbdarea necesară pentru a le arăta cursantelor calea acestei meserii, le ofer suport și după curs. Recomand seriozitate, îmbrățișarea informațiilor și a cursurilor pentru a evolua în această carieră minunată“.

Drumul i-a fost marcat nu doar de pasiune, ci de  perseverență și curajul de a începe o activitate nouă pentru ea. Toate acestea au ajutat-o să evolueze frumos, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine. Cea mai importantă realizare pentru Antoaneta Maria sunt clientele mulțumite de modul cum sunt răsfățate și procedurile efectuate la cel mai înalt nivel.

Ador reacțiile individuale ale clientelor la finalul lucrării: “ Wow, așa arată mâna mea? Nu pot să cred! Ai transformat-o! Mă bucur că te-am cunoscut”. Aceste cuvinte îmi umplu sufletul de bucurie, sunt mândră căci munca mea le face fericite. Momentan nu mă văd în alt domeniu“!

Antoaneta Maria este apreciată pentru felul în care abordează chiar și cele mai delicate întrebări sau situații. Pentru că acolo unde intervine ea, problema își găsește  soluția.

Echipa Isecrete îți dorește mult succes în continuare și inspirație pentru a deveni un model și exemplu atât pentru cliente cât și pentru cursante!

Facebook Antoaneta Maria

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6