Povestea brandului Bibi Dress. Tatiana Cotrobai: „Ne deosebim prin individualitate, detalii și atenție la fiecare client”

Tatiana Cotrobai, creatoarea și cea care face magie în crearea hăinuțelor se află în spatele brandului Bibi Dress.  A simțit dintotdeauna că poate să fie și să facă mai mult, și a făcut. Acum doi ani în plină pandemie a luat naștere o idee care foarte repede s-a transformat într-o afacere de suflet. Ceea ce face tânăra numește pasiune pentru că din pasiune și dragoste pentru frumos a luat naștere acest brand. Rochițe stilate, modele unice de seturi, paltonașe și diverse ținute pentru micile fashioniste-toate confecționate într-un mod unic.

Secretul succesului acestor ținute constă în calitate, perfecțiune și felul în care reușesc să creeze noi trenduri vestimentare pentru micile fashioniste.

Visul meu din totdeauna a fost să devin arhitect sau designer vestimentar, iar datorită mamei mele care mereu m-a susținut și m-a încurajat în toate începuturile, visul meu a devenit realitate. Totul a luat o formă clară după 5 ani de experiență când am lucrat ca designer vestimentar și director de creație într-o companie mare din Moldova. Recunosc că am avut un mentor bun care m-a învățat cum să planific și să ordonez lucrurile, iar talentul și partea mea creativă a încununat opera, fapt pentru care sunt mândră de mine cine sunt azi și știu că mâine voi fi și mai bună. Îmi place la nebunie ceea ce fac și încerc să progresez zilnic. Lumea modei este una extrem de rapidă și necesită timp maxim acordat pentru asimilare de tendințelor, analize de piață și reînoirea propriilor cunoștințe.

Când și cum a apărut ideea de a lansa un brand?

Acum doi ani în urmă am schițat logoul Bibi Dress, a fost exact în Octombrie. De fapt Brandul nostru în sine are 3 “de ce?”-uri în spatele său, primul de ce a fost cel când mi-am pus întrebarea de ce mama mea ar trebui să muncească în străinătate departe de familie și de ce nu ar putea munci în Moldova. Mămica mea are studii de croitor și mereu am tot încercat să o rog să-mi coase ceva, doar că din lipsa de timp nu o făcea niciodată. Mama a fost plecată în Italia timp de 5 ani, iar când a început pandemia a revenit acasă. Aici ea avea două mașini de cusut și mult timp liber. Ne-am întâlnit la o sărbătoare de familie unde mama a adus în cadou o fustiță de tull pentru nepoțica ei (verișoara mea). Imediat a apărut și a doua întrebare “de ce noi nu am putea să coasem frumuseți pentru fetițe sub numele unui brand propriu.” Și ultimul și cel mai decisiv de ce a fost “de ce trebuie să lucrez pentru cineva când aș putea lucra pentru mine”.

Bibi Dress-brandul care te cucerește cu modele stilate!

Startul oricărei afaceri presupune o necesitate continuă de investiții, răbdare, inspirație și multă muncă.

Ochii sperie, dar mâinele bucură. Cred că cele mai frumoase calități comune la mine și mămica mea este pasiunea și dăruirea cu care facem orice ne-am propus. Plus noi avem un tandem perfect, mămica mea e foarte muncitoare, iar mie nu mi-e frică niciodată de noi provocări, Bibi Dress și azi continuă a fi o provocare adevărată. Primul lucru pe care l-am făcut, am analizat ținutele pe care le vedeam in prima colecție și am pus pe o foaie lista cu ce avem și ce ne mai trebuie. Apoi am schițat logoul, ambalajul și toate detaliile grafice necesare unui brand de haine. Am cumpărat primele stofe și mama s-a apucat de cusut primele fustițe. Eram în luna Noiembrie și a fost clar că prima direcție va fi “Ținute pentru Crăciun”.

Bibi Dress înseamnă unicitate, frumusețe și creativitate!

De la primele “de ce”-URI pe care mi le-am pus, deja aveam undeva în cap imaginea cum va arata Brandul nostru. Numele. Numele este unul foarte drag nouă, de ce ? Pentru că fetița pentru care a fost cusută prima fustiță (verișoara mea) poartă numele Beatrice, iar eu de la prima noastră întâlnire o dezmierdam – Bibi, așa emoții îmi aduce ea – ceva tare drăgălaș și dulce. Nici nu am avut alt nume ca variantă, a fost Bibi de la primul gând! Beatrice avea 4 anișori atunci și a fost și este copilul meu preferat și tot ea a fost primul și cel mai important fotomodel pentru Bibi Dress.

 Beatrice mă tot copia în toate, ca toți copii care au pe cineva din adulți drept exemplu. Se machia, îmi purta bijuteriile si pantofii prin casă și era clar ca hainele Bibi Dress trebuie sa fie la fel de cool ca și cele pentru adulți. Iar ideea era să creăm ținute stilate pentru fetițe care vor să fie la fel ca mama, la fel ca sora, mătușa, verișoara. Dar din concurență mare pe piață am decis să adăugăm o notă de personalizare în aceste ținute – imprimam numele fetițelor pe tricou care era asortat cu fustiță și cu accesoriu pentru păr. La drept vorbind noi mereu încercam să le dăm soluții gata clienților noștri.

Astfel în cât popularele noastre seturi conțin trei detalii: tricou personalizat, fustiță fie de tull fie din stofă și un accesoriu asortat cu ținuta, toate în același stil, toate trei combinate laconic între ele. Am început cu câteva seturi personalizate și fustițe de tull, iar astăzi avem un asortiment de îmbrăcăminte de ocazie și de zi cu zi pentru fetițe 2-14 ani și bebeluși 0-24 luni care cuprinde: tricouri, seturi, rochițe, fustițe, colanți și ciorapi, iar mai nou avem și trenciuri super stilate și la modă. Mai nou am lansat site-ul www.bibidress.md unde avem toate produsele expuse, este ușor de utilizat și comod pentru cumpărături online.

 Tânăra creează ținute de calitate Premium, folosind cu atenție țesături naturale de înaltă calitate.

Am început cu clasicul pentru Moldova, cumpăram și schițam Colecții din stofele pe care le găsim în magazinele de stofă din Chișinău. Avem grija să selectăm stofele minuțios astfel încât hăinuțele Bibi Dress vor rezista multe sezoane înainte, ceea ce înseamnă că aceste comori de haine pot fi transmise de la soră la soră. Și da desigur că ne-am propus să creștem pentru a cumpăra direct de peste hotare materie primă, dar pentru asta mai e nevoie de muncă, muncă și iar muncă. La moment avem o echipă compusă din 9 oameni, mică dar cu vise și planuri mărețe! Aici țin să le mulțumesc zânelor mele care depun atâta dragoste și muncă pentru a crește împreună copilașul Bibi Dress care e la vârsta de doar doi anișori.

Fiecare bucată de material este tăiată cu pasiune și grijă, astfel încât ținutele vor fi mereu deosebite. Prin ce vă întrebați? Dragoste și răbare!

Cu siguranță ne deosebim prin individualitate, detalii și atenție la fiecare client aparte.

Este clar că oricine ar vorbi despre produsul sau ca este de calitate, dar despre noi vreau să spun că produsul nostru are suflet, este viu și aduce atâta bucurie micilor noastre cliente. Avem o relație foarte frumoasă cu clienții noștri și suntem enorm de recunoscători, fericiți și inspirați ori de câte ori primim recenzii și poze cu micile prințese Bibi Dress. Bibi Dress nu este despre bani, Bibi Dress este despre valori și familie. Fabricăm cu mândrie, acasă, în Republica Moldova. Cred în copilașul nostru Bibi Dress, știu că cu siguranță îl vom educa corect și îl vom crește mare!

Descoperă cele mai stilate și deosebite creații la Bibi Dress! Mai multe modele găsești pe bibidress.md

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6