div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Poți fi Regină a frumuseții cu ”Royal”, centrul de estetică din orașul Florești!

Centrul de estetică Royal din orașul Florești este o mică fabrică de frumusețe, un loc cald și primitor, care te cucerește din prima. E o afacere de suflet, a medicului cosmetolog Mihaela Ungureanu care acum 6 luni a pornit de la ideea că “Frumusețea naturală e cartea de vizită a unei femei”. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul medicinii, a simțit că este pregătită pentru o nouă etapă importantă.

Misiunea centrului de estetică Royal este să pună în valoare frumusețea naturală a femeii. Astfel, fondatoarea Mihaela Ungureanu a dotat salonul cu echipamente de înaltă tehnologie și fiind mereu în tandem cu noile tendințe, încearcă să le implementeze și să le adapteze după cerințele clientelor ei.

”Într-o lume în care frumusețea este dorită cu ardoare până la adânci bătrâneți, iar un chip perfect este privit ca fiind cel mai mare trofeu, industria remodelării faciale a evoluat. Astfel. în prezent putem corecta absolut orice imperfecțiune, printre care eliminare ridurilor, mărirea buzelor, augumentarea pomeților, conturarea bărbiei, estomparea cearcănelor”.De ce să alegi Centrul de estetică Royal? Pentru că aici aveți garanția calității şi a profesionalismului.

Mihaela a cucerit încrederea clientelor sale datorită serviciilor de înaltă calitate. Royal – totul este despre încredere, frumusețe, soluții și confort! În jumătate de an a reușit să contureze și să accentueze frumusețea feminină la cel mai înalt nivel, iar satisfacția doamnelor care i-au pășit pragul salonului, demonstrează că în spatele  afacerii e mai mult decât muncă și dedicație. Royal e locul unde femeia renaște!

”Mă simt privilegiată de faptul că pot influența în bine viețile femeilor și primesc în schimb energia lor pozitivă și căldură în fiecare zi. La noi, găsiți următoarele servicii: Plastie de contur ( injectări cu acid hialuronic, botox , fire) Dermapen , oxigen hiperbaric, microdermabraziune cu diamante, proceduri de remodelare corporală dar și multe altele, a mai adăugat medicul-cosmetolog și fondatoarea centrului de estetică, Mihaela Ungureanu”.

Ce oferă Centrul de estetică Royal? Intervenții noninvazive și eficiente! Royal este arta de a crea un look deosebit, locul care te va face să te simți mai frumoasă și enigmatică.

Când recomandați procedurile injectabile și de ce trebuie să ținem cont atunci când ne decidem să facem o schimbare?

Procedurile de injectare ajută la menținerea tinereții și corectează aspectul feței. Un specialist cu experiență vă va ajuta să alegeți o procedură adecvată vârstei și tipului de piele. Este important să rețineți că este necesară pregătirea din timp pentru procedurile de injectare. Când vă duceți prima oară la specialist, este necesar să-i spuneți dacă ați făcut sau nu plastică până acum, când și ce fel de injecții v-au fost făcute. Cu puțin timp înaintea procedurilor, trebuie evitate exercițiile fizice și consumul de alcool, cafea, aspirină sau alte anticoagulante”.

Printre cele mai populare proceduri injectabile în prezent putem enumera următoarele:

  • Conturul plastic al buzelor ce poate include atât augmentarea buzelor, cât și corecția asimetriei și hidratării adânci. Procedura se desfășoară de la vârsta de 18 ani și nu are practic contraindicații. Ca preparat se utilizează acidul hialuronic. Nu provoacă reacții alergice sau consecințe negative. Dacă vorbim despre tendințe, atunci buzele prea pline, voluminoase nu mai sunt populare. Fetele doresc din ce în ce mai mult să obțină efectul buzelor naturale suculente. După o astfel de procedură, fața pare armonioasă, nu există nici un sentiment de nefiresc. Pentru a menține efectul, se efectuează de obicei 1-2 proceduri pe an.
  • Reducerea pliurilor nazolabiale la fel este o procedură solicitată. Aspectul pliurilor nazolabiale depinde în mare măsură de predispoziția genetică, mimica și, prin urmare, este imposibil să spunem definitiv la ce vârstă este necesar să facem procedurile.
  • Corectarea ridurilor din jurul ochilor. Pentru a elimina ridurile din jurul ochilor, se utilizează injecții de toxină botulinică (botox). Această metodă este standardul de aur în lupta împotriva ridurilor din jurul ochilor.
  • Îndepărtarea ridurilor frunții. Problema apariției acestor riduri este cunoscută de multe femei. Pentru a le elimina, se utilizează și injecții de toxină botulinică, unul dintre cei mai buni agenți anti-age.
  • Mezoterapia, una dintre cele mai populare proceduri de injectare, ajută la rezolvarea unor probleme de piele ale feței (acneea, pigmentarea, culoarea pală a feței, porii, pielea deshidratată, ș.a.), a menționat Mihaela.

Cum îmbinați viața profesională atât de solicitantă cu cea personală?

”Mereu am fost de părerea că, poate exista armonie între viața profesională și cea personală. Echilibrul ține de asumarea realității . Îmi place enorm ceea ce fac și o fac cu mare dragoste. De aceea ma simt un Om norocos, pentru că lucrez în domeniul preferat și am susținere din partea familiei. Asta mă determină, să fiu cea mai bună versiune a mea și să evoluez mai mult”.

Menține sănătate și frumusețea tenului cu cele mai inovative proceduri la centrul de estetică- Royal! Or. Florești , str. Pieții 1A Tel. 060072500

Facebook/ Royal-Esthetic-Center

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6