Publicații
Recente
Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca voi degrada!
A fi mamă înseamnă a face o alegere înțeleaptă, iar dacă cea mai înțeleaptă alegere pentru tine și pentru puiul tău este să stai acasă, atunci fă acest lucru cu mândrie și nu te lăsa afectată de gurile celor din jurul tău.
Labioplastia, operaţia care rejuvenează zona intimă a femeilor
. În ultimii ani s-a intensificat cererea acestora pentru intervenţia de rejuvenare a acestei zone. Chirurgul estetician Iancu Morad explică metodele prin care se realizează labioplastia, cosmetizarea şi întinerirea zonei genitale.
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame. Află cum faci față situației!
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame, tați și întreaga familie implicată. În mod curent, depresia se confundă cu starea așa numită ”baby blues”, o tristețe din cauze exclusiv hormonale, caracteristică perioadei de după naștere.
Elena Suruceanu: „Succesul nu vine de la sine, ci se clădește prin vocație, pasiune și muncă”! (VIDEO)
Fascinată de arta frumuseții, Elena Suruceanu Lash și Lami maker își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. O motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final.
Își trăiesc dragostea în fiecare zi. Cuplul Alisia și Vitalie Braga dezvăluie secretele unei relații fericite de peste 20 de ani!
Hairstylista Alisia Braga susține că Nu există relații perfecte , ci oameni care au învățat să nu renunțe unul la celălalt,indiferent de circumstanțe!
Regula de aur pentru ca o dietă să dea rezultate. Sfatul nutriționistului
Unul dintre acestea este testarea cardiometabolică, o analiză complexă destinată celor care vor să înceapă un proces de slăbire corect, combinat cu dietă şi sport. Aceasta este o investigaţie recunoscută internaţional ca fiind „standard de aur“ pentru măsurarea parametrilor fiziologici ce caracterizează capacitatea de efort şi performanţă a unei persoane.
A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă
Hayley Westoby, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului,
Cu ce asortezi cămașa albă? Îți prezentăm 10 stiluri diferite.
Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime!
Oamenii care au câini sunt mai fericiţi!
Orice animal de companie îţi oferă iubire necondiţionată, însă câinele are un mod special de a-ţi arăta cât de mult te preţuieşte. Chiar dacă nu-ţi dai seama, prezenţa lui în viaţa ta este o terapie care te ajută zi de zi să vezi lumea cu alţi ochi, să fii mai bun, mai tolerant şi mai responsabil.
Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua
Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Peste 7.000 de femei din R. Moldova suferă de alcoolism

Sharing is Caring 💕😘

Alcoolul provoacă peste 200 de afecţiuni, iar circa 46 de mii de moldoveni sunt dependenți de acest viciu, dintre care 7.300 sunt femei.

Anunţul a fost făcut de coordonatorul Programului național de control al alcoolului, Tudor Vasiliev, transmite  Moldpres

Potrivit sursei citate, în Moldova se consumă 15,2 litri de alcool pur pe cap de locuitor, iar alcoolismul este considerat boala modului de trai. În ultima perioadă a crescut numărul tinerilor care consumă alcool, în special al fetelor. Rata mortalității în rândul acestora fiind de 11,5 la sută. În marea majoritate a cazurilor este vorba despre intoxicații. 

Îmbucurător este faptul că procentul tinerilor care nu consumă deloc alcool a crescut de la 16 la 18%. Totodată, alcoolismul ca boală a întinerit, majoritatea pacienților înregistrați fiind de 32 şi 36 de ani. În Moldova, toate persoanele alcoolice, chiar și cele neasigurate, sunt tratate gratuit de către stat”, a spus Vasiliev. 

El a adăugat că statisticile arată că doar 30 la sută dintre pacienții care primesc tratament, reuşesc să renunţe la alcool. 

Alcoolul are mai multe efecte asupra organismului. Primul este toxic. Al doilea – imunosupresiv. Al treilea – cancerogen. Riscurile dezvoltării cancerelor mamare crește odată cu majorarea consumului de alcool pur. Al patrulea este efectul tetarogen, alcoolul contribuie la formarea malformațiilor la făt. Consumul de alcool este interzis şi tinerilor de până la 18 ani, persoanelor diagnosticate cu maladii gastro-duodenale şi celor care consumă substanțe psihotrope, sedative, tranchilizante. La noi se consideră că șase pahare de vin sunt o normalitate, dar nu este așa. Alcoolul provoacă peste 200 de afecțiuni și maladii”, a adăugat Vasiliev.

Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, peste trei milioane de persoane mor anual din cauza alcoolului. În Republica Moldova, rata standardizată a mortalității cauzate de alcool este de 9 la sută. De asemenea, datele statistice arată că peste 20 la sută dintre moldoveni consumă alcool zilnic.

Sursa: Moldpres

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6